Gladsaxe Møllevej 136, 1., 2860 Søborg

69 m2 villalejlighed

Kontant 2.495.000 kr.

Lys og gennemrenoveret villalejlighed!


Eget havestykke og lave ejerudgifter!

Lys og total istandsat villalejlighed med skøn og hyggelig stemning. Lejligheden byder bl.a. på stor stue og køkkenalrum i ét og to gode værelser samt brugsret til egen stor have. Mulighed for terrasse mod haven med direkte nedgang dertil.
En ejendom til dig, der gerne vil have ro, kort afstand til byen samt være en del af et eftertragtet villakvarter.

Villalejligheden er de seneste år blevet totalistandsat og fremstår derfor flot og indflytningsklar med b.la. gulvvarme samt nyt køkken og nyt bad.

Lejligheden indeholder: Præsentabel opgang med adgang til lejlighederne. 1.sal: repos med praktisk plads. Entré med fin fordeling. Et virkelig dejligt, lyst, stort og åbent køkken-alrum og stue i et. Køkkenet er nyt og moderne, med gode detaljer. Derudover indeholder lejligheden to gode og regulære værelser. Nyt og godt indrettet badeværelse. Kælder: opbevaringsrum.

Ejendommen: Charmerende, solid og gedigen ejendom fra 1934 med klassiske detaljer samt flot tagkonstruktion. En ejendom der løbende er blevet rigtig flot vedligeholdt og som fremstår i god og sund stand. Af nyere forbedringer og renoveringer af ejendommen kan b.la. Nævnes nyere vinduer og nyere tag. Varmeinstallationen er ligeledes ny med et luft-til-vand anlæg, der giver lejligheden et lavt forbrug. Derudover er ejendommen hulmursisoleret og dele af bygningen har fået lagt dræn. Ejendommen er registreret som to ideelle anparter, der har et fordelingstal på 40/60, hvor denne lejlighed har de 40. Varmeudgiften (el) og vandafgifter fordeles ligesom de øvrige fællesudgifter ud fra fordelingstallet på 40/60.

Område: I roligt villakvarter på grænsen mellem Bagsværd og Søborg og nær Lyngby ligger ejendommen i et populært område med mange børnefamilier. Fantastiske muligheder for hele familien i en af landets bedste børnekommuner. Tæt på flere skoler og børneinstitutioner, sportsfaciliteter og lokale indkøbs- og transportmuligheder ved Stengården Station eller Buddinge Station. Desuden ligger den lokale Netto og Rema tæt på ejendommen, men hvis den store shoppingtur skal planlægges ligger Lyngby Storcenter, og resten af Lyngbys mange faciliteter kun 5-10 min. Væk i bil. Desuden er der lige ved ejendommen direkte busforbindelser til både Lyngby og København. Derudover er der de større lokale indkøbsmuligheder i Bagsværd og Søborg. En storartet mulighed for en fremtidssikret investering for hele familien.
3Antal rum
1934Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.413 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,398 / 11.693 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18