Christian II's Allé 14, 1., 2300 København S

162 m2 villalejlighed

Kontant 8.845.000 kr.

SJÆLDENT UDBUDT VILLALEJLIGHED MED SUBLIM BELIGGENHED I EBERTS VILLABY


162 kvadratmeter villalejlighed i to plan med egen have


Det er en helt unik ideel anpart, vi nu udbyder til salg her på Christian II's Allé 14, 1. Villalejligheden er i to plan og byder på herskabelige, velholdte detaljer med stuk og alt i alt et indflytningsklart indre. Den yderst centrale beliggenhed på Amager trækker bestemt heller ikke ned, og I får sågar også et dejligt, ugeneret haveareal samt to altaner.
Velkommen indenfor til de 162 kvadratmeter, der fordeler sig over to gode etager. I boligens stueetage finder I et stort, lyst køkken med alt i integrerede hårde hvidevarer. I vil desuden få glæde af hele tre lyse stuer, der kan indrettes med henholdsvis sofa- og spiseområde, mens der også er et fint badeværelse og et rummeligt gangareal. En trappe leder jer videre til førstesalen, der rummer hele tre værelser, badeværelse med separat brus samt vaskerum.
Her på Christian II's Allé 14, 1 er der tale om en smuk, markant herskabsejendom fra 1896. Ejendommen toner frem med et klassisk arkitektonisk look med charmerende detaljer og elegante udskæringer, og de nydelige elementer videreføres blot i villalejlighedens indre med stuk, plankegulv og et misundelsesværdigt lysindfald, hvor den ene af stuerne prydes af buede, sprossede vinduer. Ejendommen byder på et ugeneret, privat haveareal, der fungerer som et botanisk frirum i byens jag og larm samt to altaner.
Sidst, men ikke mindst, er beliggenheden værd at nævne. Villalejligheden har nemlig en attraktiv beliggenhed i et af Amagers rolige villakvarterer, nærmere bestemt Eberts Villaby, hvor I inden for en radius på 800 meter både kan nå supermarked, skole, børneinstitution samt idrætsfaciliteter, ligesom der blot er 1,5 kilometer til Amagerbro Metro.
Med bopæl her er der gratis parkering med licens på grundejerforeningens veje.
Kontakt os endelig i dag for en fremvisning.
JaAltan
6Antal rum
1896Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.910 kr.

Udbetaling

445.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,603 / 41.055 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Raagaard
home Amager - Sundby

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

siraa@home.dk

32 84 04 44

32 84 04 44