Ingen bopælspligt

Plantagen Haslevgårde 1b, Haslevgaarde, 9560 Hadsund

1250 m2 fritidsgrund

Kontant 598.000 kr.

Grund UDEN BYGGEPLIGT, udstykkes fra moderejendommen, på Plantagen Haslevgårde 1


Sommerhusets endelige adresse og matrikelnummer: Plantagen Haslevgårde 1b, mat.nr. 5ga

Et sommerhus er et fantastisk fristed, hvor man har tid til at fordybe sig i en bog, gå lange ture langs stranden og bare nyde, at man har fri.
I 2. Klitrække på Plantagen Haslevgårde der er beliggende mellem feriebyen Øster Hurup og den lille nydelige landsby, Als, vil du kunne skabe en oase hvor det er muligt at kunne sidde på terrassen og nyde de hypnotiserende dejlige omgivelser, og helt privat da grundende er helt afskærmet fra vejen. Der er maksimalt 100 meter til havet i luftlinje. Her kan I begynde dagen med en svømmetur før morgenmaden. I vinterhalvåret vil de fleste måske foretrække en forfriskende gåtur. 
Himmerland er omgivet af vand med børnevenlige strande langs østkysten og muligheder for lystsejlads, windsurfing og fiskeri. Her er også dybgrønne slugter, vidtstrakte skove, heder og moser. Vær sikker på, at lægge turen forbi den skønne Rold Skov og Lille Vildmose.
Ferieparadiset Øster Hurup emmer af feriestemning, er der gode muligheder for restaurant- og cefébesøg, shopping eller en dejlig stund i den hyggelige lystbådehavn. Her er aktiviteter for både store og små. Her er f.eks. subtropisk badeland, Øster Hurup Legeland og ikke mindst den børnevenlig sandstrand ved Kattegats kyst.
At bygge hus selv betyder ikke, at du selv skal styre gravkoen og lægge fundamentet. Det betyder i bund og grund bare, at du bestemmer, hvordan huset skal se ud, og du sætter prisen på jeres nye hus. 
Der er mange fordele ved at bygge dit hus selv. Du bestemmer om du vil have f.eks. enkelhed eller luksus, hvilke materialer skal der benyttes og hvordan skal indretningen være. Det kan være en god idé at skabe en kontrast til hverdagens liv. Brug andre materialer end dem, der er i jeres helårsbolig. Eller indret sommerhuset på en anden måde end derhjemme.

Gensalgsværdi fylder ofte for meget i folks valg, når de bygger sommerhus. Er et par, behøver I ikke to børneværelser, fordi det er det, de fleste vil have. Byg et hus til jeres behov - det bliver I mest glade for. Der findes et utal af familie former i dag, så der er garanteret andre, som har samme ønsker og behov som jer, og som vil købe det, når den dag kommer.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

913 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,143 / 3.165 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201