Købsaftale underskrevet

Vibevej 14, 3100 Hornbæk

145 m2 fritidshus

Kontant 6.995.000 kr.

Nybygget sommerdrøm med gæstehus på 50 kvm i boligkvalitet, super beliggenhed


OBS kan tidligst overtages 1-8-2024

Velkommen til dette eksklusive fritidshus beliggende i et yderst eftertragtet område i Hornbæk, hvor 'tradition' møder 'personlighed' på smukkeste vis. Ved første øjekast oser huset af Hornbæk-stil med sine elegante sorte facader og hvide sprossevinduer, hvilket giver et charmerende og klassisk udtryk. Men tag ikke fejl - dette hus har masser af kant og modige valg, der skiller huset ud fra mængden.
Træd indenfor i hovedhuset og lad dig fortrylle af den hyggelige atmosfære, hvor der er lagt vægt på at skabe et rummeligt og indbydende hjem, hus med plads til at samle familie og venner i et meget stort og åbent opholdsrum, der smelter sammen med køkkenet. De farverige materialer og rustikke detaljer tilføjer en ekstra dimension til fritidsboligen og giver det personlighed uden at gå på kompromis med komforten. Her er også et soveværelse, badeværelse og gæstetoilet.

Men det stopper ikke her. Til ejendommen er et helt nyt gæstehus på 50 kvadratmeter, der emmer af luksus og komfort. Med eget køkken, badeværelse, opholdsrum, soveværelser og to store hemse, er dette gæstehus perfekt til at huse familie og venner på den mest behagelige måde. Her kan børn og børnebørn få deres egne soverum, mens I kan nyde jeres egen uforstyrrede morgenrutine. Det fås ikke bedre, og har børnene venner på besøg i sommerferien, så er der også sovepladser til dem.

Og sidst men ikke mindst, mellem hovedhus og anneks, har man det mest fantastiske terrasse miljø med opvarmet pool og overdækket areal hvor de lune sommernætter kan nydes maksimalt.

Ï dette område af Hornbæk oplever du en ægte sommerhus stemning på de støvede grusveje, hvor der er en kort gåtur til stranden eller en afslappet cykeltur til havnen. Her smelter det pulserende byliv sammen med den fredfyldte atmosfære, der gør hver dag til en ny oplevelse.

Tag det bedste fra både tradition og modernitet og oplev det bedste af Hornbæk-livet i dette unikke fritidshus.

Udlejning:
• De første 12.700 kr. pr. fritidsbolig i 2024 er skattefrie, hvis du lejer ud privat.
• De første 46.100 kr. pr. fritidsbolig i 2024 er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau.
• Du skal kun betale skat af 60 procent af din indtægt udover henholdsvis 12.700/46.100.

5Antal rum
2020Ombygget
1072 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mikkel Friis
home Hornbæk

Ejendomsmægler MDE, indehaver

friis@home.dk

49 70 13 12

49 70 13 12