Nyhed

Vagtelvej 6, Kulhuse, 3630 Jægerspris

105 m2 fritidshus

Kontant 1.995.000 kr.

Rigtig spændende sommerhus i gåafstand til Isefjorden


- virkelig skøn og helt privat grund....

I hyggelige Kulhuse, blot 800 meter fra Isefjorden, finder du dette skønne og helårsanvendelige fritidshus på 105 m2. Huset ligger dejligt og helt ugeneret på en 1395 m2 velanlagt grund, der er smukt indrammet af hæk og levende hegn. På flere af husets sider er der anlagt dejlige træterrasser og i den solrige have er der både træer og buske.

Selve huset er et klassisk dansk sommerhus i sortmalet træ med hvide vinduer. Indendørs er der bare lyst og lækkert. Her er loft til kip, og vinduerne giver solen god adgang, så I får et flot naturligt lys. Huset fremstår rigtig flot og velholdt med nyere tag, det er næsten bare at pakke taskerne og gå ind i det her indflytningsklare og helårsanvendelige sommerhus der opvarmes med varmepumpe og en brændeovn.

Sommerhus rimer på udeliv, og det er lige før, at I kan tilbringe hele sommeren på terrassen, hvor I har masser at lege på. 

Overalt fremstår boligen gennemført og harmonisk i udtrykket, og stemningen mærker man fra første sekund, man træder indenfor. Kvadratmeterne fordeler sig på 4 gode værelser, et badeværelse, en praktisk entré og en helt fantastisk dejlig og lys stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er virkelig mulighed for at invitere gæster med den gode plads i køkkenalrummet samt stuen.

Med adresse kun få minutters gang fra fjorden, er huset perfekt til dig, der elsker livet ved vandet. Hernede er mulighederne for lystfiskeri og sejlads i havkajak helt optimale. Desuden tæt på Kulhuse Havn med mulighed for havneplads. Fjorden er spændende og omskiftelig på alle årstider.

Lyder dette som et sted, hvor du har lyst til at koble af fra hverdagens stress og jag?

Ring allerede i dag for en fremvisning - vi kan træffes mandag til fredag og søndag på telefon 70 20 00 20 i tidsrummet kl. 8 - 20.
1972
Byggeår
4
Antal rum
1395 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.670 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,568 / 9.778 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Finnemann-Andersen
home Jægerspris

Partner

jefa@home.dk

70 20 00 20

70 20 00 20