Tværvænget 4, Hasmark Strand, 5450 Otterup

99 m2 fritidshus

Kontant 1.995.000 kr.

Stort sommerhus beliggende i Hasmark - velegnet som investeringsejendom


Dette velindrettede sommerhus er beliggende cirka 100 meter fra den skønneste badestrand

Velkommen til dette rummelige og velbeliggende sommerhus i Hasmark. Et sommerhus, hvor det kun tager få minutter at spadsere ned til stranden, der regnes for en af Fyens bedste. Samtidig er sommerhuset beliggende på en andelsgrund på rolig vej. 


Nuværende ejer har selv brugt sommerhuset, men også benyttet sig af udlejning via bureau. 

Selve huset indeholder entre med klinkegulv, pænt flisebadeværelse indbygget skabe med skydedørsparti og bruseniche samt to gode værelser med dobbeltsenge. Godt funktionelt køkken med klinkegulv og direkte adgang til en stor og rummelig spise- og opholdsstue med klinkegulv, loft til kip og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til en meget stor flisebelagt terrasse. Der er desuden endnu et godt værelse. 

Der er gulvvarme i hele huset og så er det opvarmet med luft til vand varmeanlæg.

Sammenbygget med huset er der et rigtig godt anneks, som rummer et værelse med hems og et flot flisebadeværelse med bruser.

Hasmark er et område der over de sidste par år, har været i en udviklingsfase, og er det til stadighed. Her er bl.a. anlagt Hasmark strandoase og den konstante udvikling af Hasmark Strand Camping gør det til et yderst populært område. Hasmark Strand Camping, har bl.a. restaurant, pizzeria, en lille butik med diverse, legeplads og meget mere. Herudover er der et 650 m² stort indendørs badeland og et 1.000 m² stort opvarmet udendørs vandland, som man kan slå sig løs i, hvis havet er for koldt. Hvis man mere er til ophold ude i den friske natur, ligger sommerhuset også tæt på det skønne Enebærodde, hvor det både er muligt at gå, løbe eller cykle rundt - eller måske en fisketur, hvis man har interesse for det? I Otterup, kun få km væk, finder du en masse dagligvareforretninger, specialforretninger og enkelte spisesteder.

Ser du også fantastiske muligheder i dette skønne sommerhus - så kontakt os for en fremvisning. 
4Antal rum
2009Ombygget
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.480 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,827 / 9.316 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232