Tulstrupvej 42, 8680 Ry

63 m2 fritidshus

Kontant 3.900.000 kr.

Liebhaversommerhus ved stor naturgrund ned til Knudsø


I udkanten af Ry ligger denne smukke perle midt i Søhøjlandet

Denne helt fantastiske naturperle kalder på livsnydere, som vil naturen. En ejendom, som meget sjældent ses udbudt til salg. Ejendommen har været i familiens eje i mange år, men efter lange overvejelser, skal den naturmæssige arv gå videre til en ny køber.
Ejendommen kalder på en køber, som drømmer om  at nyde naturen og de mange oplevelser man får, som årstiderne skifter. Er du lystfisker, er det også svært at finde et bedre spot til at slappe af, når man står ved søen og lander en fisk til røgeovnen eller tilberedt over bålet. Oplevelsen kan deles med venner, familien eller alene efter en travl hverdag. Må ikke blive overrasket, hvis den farverige isfugl viser sig eller havørnen hænger højt på himlen. I oktober kan de store kronhjortes brunst høres langt væk, hvis man kender lyden fra de prægtige dyr.

Vores fotograf har været forbi, men de bedste stemningsbilleder har ejer overleveret mundtligt til os, når han med lys i øjnene fortæller om naturen, de mange badeture og oplevelser, som ejendommen har budt på. En fisk på krogen eller solnedgangene, som ikke fås smukkere midt i det kuperede Søhøjland med vand og skove i kulissen - nærmest uanset hvor man befinder sig på grunden. Man kan sågar tage kajakken, når der skal handles ind i Kvickly i Ry!

Huset er bygget i 1998 med 63 m2 og tegnet af arkitekt. Her er både kælder og hems samt lofter til kip, så stedet føles rummeligt og imødekommende. Den store træterrasse omkring huset er med til at udvide boligarealet i lune måneder. Boligen er opført i materialer, som faldet godt ind i naturen og omgivelser. 
Den rigtige køber til stedet, skal brænde for naturen og de smukkeste omgivelser i mands minde. 
Ejendommen ligger i udkanten af Ry på Tulstrupvej og kigger ind på Ry by. Ganske ugeneret og sjældent fredfyldt. Når man drejer fra Tulstrupvej og kører ind ad grusvejen, skærpes de flestes nysgerrighed og naturoplevelserne er allerede tæt på, når rådyrene krydser vejen på vej ned til det hyggelige og højtbeliggende fritidshus ved søen. 
Man kunne både indspille det nye eventyr med Hans og Grethe eller "Nak og æd" på ejendommen. Filmproduceren ville ikke engang skulle medbringe rekvisitter!
Ejendommen ligger indenfor fredningslinjer og der skal således ikke påregnes, at man kan ændre ejendommen, som den fremstår i dag.
home byder velkommen i naturen og til den kommende livsnyder, som ønsker at erhverve en udpræget liebhaverejendom, som ikke findes magen til!
1998
Byggeår
2
Antal rum
985 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.334 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,419 / 18.982 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00