Trindhøjen 3, Bøsserup, 4500 Nykøbing Sj

80 m2 fritidshus

Kontant 2.295.000 kr.

Hyggeligt fritidshus med flot kig til vandet


En sand oase, hvor fritiden kan nydes i både hus og den skønne have

På en fantastisk charmerende anlagt grund, blot 150 meter fra kysten, hvor der er opsat badebro, udbydes nu dette skønne fritidshus med flot kig til vandet. 

Pladsen i dette hyggelige fritidshus er yderst veldisponeret. Her får I hele tre gode værelser og altså sovepladser nok til hele familien. I får praktisk bryggers med vaskefaciliteter, et godt badeværelse med brus samt hyggelige fællesrum med køkken og stue i åben forbindelse med hinanden.
Huset fremstår moderne og har et stilrent og smagfuldt udtryk, der fungerer som det perfekte, blanke lærred for jeres unikke indretningsstil.
Her er badeværelset indrettet med store, flotte fliser  tidløse dæmpede farver og køkkenet med hvide, grebsløse fronter.
I haven er der etableret fantastisk stemningsfulde uderum. Her er bygget en stor og delvist overdækket træterrasse i niveau med stuegulv, der i sommerhalvåret fungerer som en naturlig forlængelse af alrummet og hvorfra der er et flot kig til vandet. Her kan I søge ly for sommerregn og dug under halvtaget og forlænge udesæsonen med et tæppe og en god bog. I haven er der desuden anlagt havedam, en yndig pavillon og fliseterrasse med pizzaovn.
Huset ligger blot 150 meter fra kysten. Her skal I bare ned af en lille sti, før I står med en fantastisk udsigt over himmel og hav. Ved kysten er der opsat badebro og her er altså fantastiske muligheder for at udnytte alle vandets mange muligheder.

Her er I tæt på Anneberg Kulturpark, der byder på et væld af oplevelser. I juli 2022 fik restauranten her, MOTA, sin første Michelin stjerne, den smukke park bugner af spændende skulpturer, her er en kunstnerfløj med åbne værksteder og atelier og her afholdes arrangementer, koncerter og festivaler gennem hele året med både gastronomi, musik og meget, meget mere. Nykøbing Sjælland ligger desuden en kort køretur væk, ligesom vidunderlig natur breder sig rundt om hele Bøsserup Huse.
Vi glæder os til at slå dørene op og invitere jer indenfor.

4Antal rum
2023Byggeår
1496 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.911 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,627 / 10.709 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Nykøbing Sjælland

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00