Thorasvej 4, Vesterø, 9940 Læsø

122 m2 fritidshus

Kontant 1.995.000 kr.

Smukt sommerslot


På skøn beliggenhed

Et sjældent udbudt og meget yndigt liebhaver-fritidshus med en fredelig og eftertragtet beliggenhed på en smuk stor grund med solrige terrasser.

Indenfor mødes man af et pragtfuldt lyst køkken-alrum med højt til loftet og ovenlys og åbne opholds og spisestuer, en skøn opholdsstue, samt to fine værelser. Huset er smagfuldt indrettet og stilfuldt renoveret igennem de senere år med brede lyse herregårds-plankegulve fra Dinesen, finpudsede vægge, ny el, indbyggede skabe samt nyere køkken.

Huset indeholder fordelingsgang til stort soveværele og mange indbyggede skabe og østvendte vinduespartier til haverum og terrasse, og loft til kip. Badeværelse med støbt gulv, brusearrangement med kar. Køkken/ alrum med loft til kip, ovenlysvinduer med pragtfuldt lysindfald, åbent køkken- alrum, fin spiseplads med udgang til flisebelagt solrig terrasse. Mellemgang og gæsteværelse.

Ejendommen er med stråtag og partielt bindingsværk, palæ-ruder og franske havedøre med direkte udgang til terrasser og hyggekroge opdelt i charmerende haverum. Den berømte billedhugger Jørgen Haugen Sørensen brugte i 1960'erne huset til studio.

Der hviler en skøn ro over haven på 19.000 m2, som er et kapitel for sig med gamle buksbom, urtehave, frugttræer, terrasse af høvlet elmetræ, gårdrum med spejlbassin og mange stedsegrønne buske. Her er sol- og hyggekroge overalt, mens de dejlige terrasser inviterer til lange dage i loungestole og aftener med kølig vin og grillet fisk. Der er kort til både strand, skov og gode indkøbsmuligheder.
1880
Byggeår
4
Antal rum
19689 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.484 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,613 / 9.726 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922