Syrenvej 4B, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

114 m2 fritidshus

Kontant 1.245.000 kr.

Stort og indbydende sommerhus i naturrigt område


God plads til hele familien

Drømmer I om et lyst og indbydende fritidshus med masser af plads, fred og ro samt en særdeles naturskøn placering? Så er I kommet til det rette sted, for her på Syrenvej 4B finder I dette flotte sommerhus, der indbyder til et væld af dejlige stunder. Velkommen til!
Når I ankommer til Syrenvej vil I straks bemærke den hyggelige atmosfære, for her er masser af grønt og en helt særlig ro. Fritidshuset står flot frem på grunden med sin sortmalede facade og hvide vinduer, der tilfører den helt rette stemning. Indenfor folder et stort og lyst sommerhus sig ud, der giver jer rig plads til hele familien. I får nemlig hele fire soveværelser og dertil kommer et gæstetoilet og et stort badeværelse med spa, separat bruseniche og sågar sauna. Ja, her mangler intet.
Dertil kommer en skøn stue, der giver jer plads til både en sofagruppe, et større spisebord samt et yderst pænt og velholdt køkken. Her får I god skabsplads samt et skønt, grønt kig mod haven. I forbindelse med stuen venter desuden en lysfyldt udestue, der giver jer et super godt rum til både leg og afslapning.
Udenfor venter haven med flere solrige terrassemiljøer, hvor I uforstyrret kan nyde tilværelsen i en lun solstråle med fuglekvidder til. Mere afslappende bliver det næppe. I haven finder I også et rigtig godt shelter samt et skur og et udhus.
Takket være fritidshusets gode indretning byder huset ligeledes på gode muligheder for mere udlejning end sælger har fået, da sælger primært har udlejet huset i højsæsonen.
Fuglslev er et naturskønt skovområde beliggende ca. 8 km fra gode badestrande og med Ree Dyrepark, Djurs Sommerland og selvfølgelig Ebeltofts mange seværdigheder og gode indkøbsmuligheder indenfor rækkevidde.


1978
Byggeår
5
Antal rum
1250 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.283 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,896 / 6.134 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33