Syrenager 2A, Gudmindrup Lyng, 4573 Højby

64 m2 fritidshus

Kontant 1.695.000 kr.

SKØNT FRITIDSHUS, I GÅAFSTAND TIL BEDSTE SANDBADESTRAND


Gudmindrup Strand, 4573 Højby

Hvis I er interesserede i et skønt helårsanvendeligt  fritidshus, hvor der er lagt væk på charmen og sommerhus hyggen, og i gåafstand til - måske - Danmarks mest børnevenlige og bedste sandbadestrand med klitter, jamen så er ejendommen lige her. 

Allerede når man træder ind på grunden, lægger man mærke til at sælger har lagt stor vægt på at skabe den helt rigtige hygge - og dette såvel inde som ude. 

Den solrige grund er lagt an med mange gode tiltag, her kan bl.a. nævnes trampolin, bålplads, legehus, egen lille skov, hvor ungerne har rige muligheder for at lege "junglesti", bygge huler m.v. og på den mere åbne del er der gode muligheder for alle mulige former for boldspil, mens de mere magelige kan sidde på den store delvis overdækkede træterrasse og kigge på. 

Huset ligger godt på grunden, og indeholder: Lys stue med brændeovn og udgang til den delvis overdækkede terrasse - praktisk når duggen falder, eller der kommer en lille sommerbyge forbi, og med udebrus i den anden ende, soveværelse, yderligere 2 gode værelser, pænt badeværelse med brus, dejligt køkken med udgang til lille morgenterrasse.

 Overalt er der trægulve og lofter til kip, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse.

Når sulten trænger sig på, går man den korte tur ned til stranden og nyder en burger med det hele i den hyggelige strand café "Haveje", her kan man også købe is, eller nyde en kop kaffe.

Et rigtig hyggeligt og dejligt fristed. velkommen til Syrenager 2A.

Ring til home Vig/Lyngen på tlf 59318620 og bestil en fremvisning, så du kan mærke denne skønne  plet på egen krop.


5Antal rum
1971Byggeår
1444 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.748 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,083 / 7.923 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Rasmussen
home Lyngen

Butikschef, Salg & vurdering

tommyr@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20