Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 09.00-17.00

Sydvestvej 39, 9370 Hals

50 m2 fritidshus

Kontant 565.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 09.00-17.00

Charmerende sommerhus placeret på stor lukket grund i stille sommerhusområde


Masser af muligheder for at bygge til og indrette huset til jeres behov!

Velkommen til Sydvestvej 39!
 
Sommerhuset her er placeret, godt gemt væk fra hovedvejen, i det skønne stille sommerhusområde Bisnap Nord. Her kan du slippe alle bekymringer og bare nyde fulgenes fløjten. Bisnap Nord har den helt ideelle placering i kort afstand til Hals, der byder på aktiviteter, indkøbsmuligheder, restauranter og et dejligt havneområde. Her er ligeledes kort afstand til den dejlige børnevenlige badestrand, hvor mange timer kan nydes. Dette er alt sammen med til at gøre Bisnap-området til det helt perfekt feriested for familien. 

Selve sommerhuset er et beskedent, men pænt hus på 50 kvm i sten opført i 1968, med en tilhørende garage på 21 kvm med et udhus i enden til alverdens formål. Når du træder ind i sommerhuset, bydes du velkommen af en entre som giver dig adgang til husets to værelser samt toilet. Soveværelset er stort og rummeligt med indbyggede skabsplads, samt et større vinduesparti som giver et fantastisk lysindfald fra syd. Ved siden af soveværelset finder du huset andet værelse, som er perfekt til gæsteværelse. For enden af entreen kommer du ind i sommerhusets hjerterum, hvor det åbne lyse køkken elegant smelter sammen med stuen, hvilket skaber en rummelig og hyggelig atmosfære. Rummet får også et helt fantastisk lysindfald fra bl.a. det store vinduesparti mod syd. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt overdækket terrasse, som sikrer dig sol det meste af dagen. Og den lukkede have giver anledning til masser af boldspil, hygge og alverdens andre ting. I forbindelse med terrassen får du en hyggelig udendørs bruser, hvor du ikke kun bliver badet i vand, men også af solens skønne morgenstråler. 

Den store, velplejede og ugenerede have byder på en verden af muligheder. Med masser af plads til leg, afslapning og grønne eventyr, er det et sandt paradis for naturelskere og haveentusiaster. Mulighederne stopper dog ikke her - Med masser af plads på grunden er der rig mulighed for at bygge til, skabe yderligere rum og funktioner efter din egen fantasi og behov.

Er dette sommerhus lige noget for dig? Så kontakt home i dag på tlf. 98 25 27 44!

3Antal rum
1983Ombygget
1395 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

565.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

947 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,443 / 2.727 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744