Strandlykken 11, Sælvig, 8305 Samsø

27 m2 fritidshus

Kontant 1.045.000 kr.

Samsø - Sælvig


Nyt sommerhus og shelter fra 2022 på dejlig grund

Hyggeligt lille sommerhus med dejligt shelter nær færgeforbindelse til Jylland! Grunden er gjort klar til to-strengs-kloakering, så der kommer ikke yderligere udgift til dette når Samsø Kommune forlanger ændret kloakering.

Velkommen til Strandlykken 11, et charmerende sommerhus fra 2022 - a la tiny house - der er perfekt til at nyde en afslappende ferier i smukke omgivelser. Dette idylliske sommerhus tilbyder en dejlig kombination af komfort, nærhed til naturen og nem adgang til færgeforbindelsen til Jylland. Med sin hyggelige atmosfære og skønne grund, er dette stedet hvor du kan opleve ægte sommerhusstemning året rundt.

Sommerhuset byder på en indbydende stue, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af sjov og solskin,  eller du kan lave dig en god kop kaffe i det lille thekøkken. Uanset om du ønsker at læse en god bog, spille sjove brætspil eller bare nyde en hyggelig samtale, så kan den store terrasse være det perfekte samlingspunkt for familie og venner.

Sommerhuset har et rum med stort vinduesparti ud mod grunden og direkte udgang til den store træterrasse samt et dejligt badeværelse med bruseniche. Der er indgang til badeværelset fra stuen og ude fra, så man ikke skal ind igennem stuen, når man er fuld af sand efter en tur i bølgen. 

På grunden er der et dejligt stort shelter. Det er det ideelle sted at tilbringe lange sommeraftener med grill og hyggeligt samvær eller stedet hvor man kan ligge og nyde nattehimlens stjerner. 

Sommerhusets beliggenhed er en sand perle. Med en skøn grund har du masser af plads til leg og afslapning under åben himmel. Den nærliggende strand er kun en kort gåtur væk, så du kan nemt tage en forfriskende dukkert i havet eller tage lange strandture med sand mellem tæerne. Området byder også på en bred vifte af udendørsaktiviteter, herunder cykling, vandreture og fiskeri, så der er noget for enhver smag.

For dem, der ønsker at udforske Jylland, er færgeforbindelse både til Hou med bilfærgen eller direkte til Aarhus med hurtigfærgen som gående eller med cykel, blot et stenkast væk.

Skynd dig og book en fremvisning på home.dk eller ring til Ulla på 86590022
1Antal rum
2022Byggeår
1209 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.045.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.228 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,249 / 4.917 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022