Strandbyvej 12, Jørgensø Strand, 5450 Otterup

77 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Moderne og stilrent sommerhus beliggende i rolige og skønne Jørgensø Strand


Huset er opført i kvalitetsmaterialer med sans for detaljen - og stadig med en afslappet og hyggelig atmosfære.

Hvis du ønsker et sommerhus, hvor der er minimal vedligeholdelse, private og smukke omgivelser, udsigt til grønne marker, muligheden for at hoppe i vandet i en af Fyens bedste og mest børnevenlige badestrande, så er Strandbyvej 12 det ideelle sted at opholde sig.
Samtidig er Jørgensø Strand et stille og roligt område, hvorfra man hele året kan nyde freden og roen. 

Sommerhuset er opført i 2017 og fremstår indflytningsklart. Nuværende ejer har gennemtænkt hver en detalje i huset, materialevalg og ikke mindst den skønne placering, hvor man kan nyde solens stråler hele dagen lang.
Selve huset indeholder: Entre/bryggers med bordarrangement med vaskemaskine og indbygget skabe, stort elegant og sammenhængende alrum, hvor der både er et flot HTH køkken, god spiseplads, en brændeovn, som er placeret midt i rummet samt en hyggelig sofaafdeling. Fra de store dørpartier kommer der en skøn belysning i rummet, og direkte udgang til den store delvist overdækkede sydvendte terrasse.

Gangareal til super flot flisebadeværelse med badeværelsesmøbel, væghængt toilet og bruseniche, børneværelse, forældresoveværelse med direkte adgang til endnu et værelse. Der er New Yorker betongulve med gulvvarme i hele huset, luft til vand varmepumpe og flotte Rationel alu/træ vinduer og døre. 

Til huset er der et skønt udemiljø, en stor østvendt morgenterrasse, den lukkede og ugenerte baghave, med stor overdækket terrasse, hyggekroge, udebruser samt et mindre udhus, som bruges til anneks og værksted.
Nærmeste dagligvarebutik ligger i Bårdesø derudover ligger Otterup by ca. 9 km væk.
Man kan også tage en tur til købstaden Bogense. I Bogense finder du bl.a. flere dagligvare- og specialbutikker, spisesteder, den gamle havn, marinaen, golfbane, svømmehal og skov m.m. Ydermere er der i Bogense et hav af arrangementer sommeren over. Her kan blandt andet nævnes Nordfyns populære Rosenfestival i august, hvor Bogense fyldes med det smukke syn af masser af roser. Der er musik i gaderne, kunsthåndværksboder og fødevaremarked. 

Dette er et sjældent udbudt sommerhus, som SKAL opleves.
2017
Byggeår
4
Antal rum
452 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.155 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,889 / 14.655 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232