Solvej 5, Sandkås, 3770 Allinge

85 m2 fritidshus

Kontant 3.995.000 kr.

Skønt sommerhus med fantastisk havudsigtI Sandkaas ligger dette charmerende sommerhus med en fantastisk havudsigt. Glæd jer til at tilbringe de næste mange weekender og ferier i dette fine hus, hvorfra en hyggelig sti "Klippestien" fører jer langs vandet til Allinge med et væld af oplevelser. I kan også nyde livet i den pragtfulde have eller på sandstranden ved Store Sandkaas. I bliver en del af et eftertragtet, fredeligt sommerhusområde med gåafstand til stranden og vandkanten, ligesom Allinge byder sig til med restauranter, indkøbsmuligheder og små specialforretninger.
Jeres fremtidige fristed befinder sig på en stor, let skrånende grund på hele 1.367 m2, som rummer en velholdt græsplæne omkranset af træer, hæk og buske. Her er god plads til aktiviteter og afslapning på de forskellige, solrige terrasser, som breder sig i haven og om huset. Hertil hører også et velindrettet udhus med et disponibelt rum og et skur til opbevaring.
Udefra fremstår sommerhuset klassisk og tidløst med sortmalet træfacade ledsaget af hvide, småsprossede koblede vinduer med 3 lags glas. Indenfor møder I et indbydende og meget lyst hjem, som er smagfuldt indrettet i en moderne stil.
Selve huset indeholder tre værelser, hele to badeværelser samt et åbent opholdsmiljø med loft til kip. Køkkenet og stuen er integreret, hvor stuen med brændeovn fortsætter over i yderligere en stue, hvilket giver jer masser af plads til at samles på kryds og tværs. I denne stue er der også en varmepumpe, som kan fjernbetjenes, således at huset er klar til Jeres ankomst.
Begge badeværelser og de 2 stuer er med gulvvarme.
Huset har ikke været benyttet til udlejning, men kun eget brug.
Huset er blevet efterisoleret og beklædt med nye brædder og nymalet i 2023 - i samme omgang er vinduerne blevet nymalet og tagrenderne udskiftet. Ligeledes er der blevet malet indvendigt i huset i 2021/2023, så alt fremstår flot, lækkert og indflytningsklart.
Huset males udvendigt i maj 2024.

Kontakt os i dag, hvis alt dette skal være jeres.
5Antal rum
2019Ombygget
1367 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.791 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,609 / 18.586 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Kohring Larsen
home Rønne

Indehaver

jklarsen@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51