Ny pris

Snerlevej 13, 5300 Kerteminde

50 m2 fritidshus

Kontant 1.395.000 kr.

Kerteminde Sommerby


Hyggeligt og rummeligt sommerhus med 3 værelser i eftertragtet sommerhusområde

Med stor glæde, kan vi hos home Kerteminde præsentere dette hyggelige sommerhus, med skøn beliggenhed i Kerteminde Sommerby med kort afstand til en svømmetur i Storebælt eller en gåtur langs strandkanten, ved en af Fyns måske bedste badestrande.

Med beliggenheden i Kerteminde Sommerby, får I det bedste fra begge verdener - en rolig beliggenhed tæt på naturskønne omgivelser, samtidig med at byliv, skønne restauranter, nichebutikker og kulturaktiviteter i Kerteminde by, også blot er en kort gå- eller cykeltur væk. Det samme er golfbanen af international standard, Great Northern, der også byder på lækker restaurant samt spa afdeling. Byen blomster særligt om sommeren, hvor den summer af liv og er et yndet turistmål, med bl.a. den velbesøgte Kirsebærfestival i juli samt byens havnefestival. Med byens beliggenhed ved kysten, følgeret bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter, på vand såvel som på land.

Vi byder indenfor i det hyggelige sommerhus som er godt udnyttet med en god planløsning. Forinden vi træder ind i huset, ankommer vi til en skøn overdækning som især om sommeren kan nydes, men som også forlænger sæsonen i begge ender. Fra overdækningen er der videre adgang til haven samt sommerhusets entré. Fra entreen er der adgang til boligens 2 af i alt 3 værelser. Et dejligt alrum i forskudte plan, hvor der i den ene del findes et mindre badeværelse, køkken og spiseplads og herfra et par trin ned til opholdsstue med brændeovn og varmepumpe installeret. Herfra er der både udgang til haven/terrassen men også det 3. soveværelse. 

Sommerhuset er oplagt til afslapning, da haven er nem og primært anlagt med græsplæne og fliseterrasse. Foran huset er der også terrasse og plads til bilen. Under husets tag findes også redskabsrum. Have og terrasse vender direkte mod vest, så lange sommeraftener og smukke solnedgange kan nydes i fulde drag.

Sommerhuset er beliggende på andelsgrund og er en del af af den velfungerende andelsforening "Kerteminde Sommerby" - se mere på:www.kertemindesommerby.dk

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning - vi glæder os til at høre fra dig.
4Antal rum
1993Ombygget
448 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.491 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,325 / 6.554 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404