Skraavejen 11, 9492 Blokhus

87 m2 fritidshus

Kontant 1.898.000 kr.

Blokhus - Kryle Klit


Idyllisk på stor lukket grund

Dette charmerende sommerhus ligger midt i det naturskønne Kryle Klit, tæt på både badebyen Blokhus og den fantastiske badestrand. Her tilbydes en skøn atmosfære med naturen helt tæt på.

Sommerhuset er beliggende på en stor, lukket grund, hvilket giver masser af privatliv og plads til udendørs aktiviteter. Huset er trukket tilbage på grunden, og den lille allé ind til huset får virkelig charmen og idyllen frem og vidner om, at dette er et fredeligt sted.

Sommerhuset er indrettet med fokus på hygge og afslapning. Fra det fuldt funktionelle køkken er der åben forbindelse ind mod stuen med både brændeovn og varmepumpe. Der er store åbne vinduespartier både mod øst, syd og vest, hvilket giver et fantastisk lysindfald.

Fra køkken/alrummet kan vi bevæge os videre til husets anden afdeling med tre gode værelser og badeværelse der skaber en ideel sammenhæng. Alt er smagfuldt indrettet og med plads til den store familie eller overnattende gæster.

Udenfor mod syd finder vi husets store læfyldte, sydvendte solgård. Her er der plads til både afslapning i solen eller de skønne grillaftener med familie og venner.

Med husets placering i området Kryle Klit er der fantastiske muligheder for både at nyde skoven, stranden, byen - alt sammen endda muligt på gåben eller cykel, da alt er indenfor rækkevidde.

Blokhus med sine cafeer, restauranter, shoppingmuligheder og kulturelle tilbud, skoven i form af bl.a gate-wayen og stranden med de smukke klitter og bademuligheder.

Kom væk fra hverdagens stress og jag og kom op og nyd den behagelige atmosfære med dette skønne fritidshus.

Du er midt i det hele og alligevel ugeneret - sikke en mulighed.
4Antal rum
1997Ombygget
2505 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.401 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,259 / 8.880 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Bendtsen
home Blokhus

Salg og vurdering

soben@home.dk

98 24 86 00

98 24 86 00