Sitkavænget 38, Sildestrup Strand, 4872 Idestrup

69 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Velholdt hus ved Sildestrup Strand


God og lukket grund


Nu har du muligheden for erhverve dig et yderst charmerende istandsat fritidshus for enden af lukket vej, beliggende tæt på vand og alle områdets aktiviteter!

Huset fremstår med ydervægge i træ, eternit tag og termovinduer. Gennem de sidste 10 år er huset løbende renoveret og forbedret med bla. Efterisolering i ydervægge, loft og sokkel, nye termovinduer, nyere badeværelse med med gennemstrømsvandvarmer (2021), ny eltavle, Velux ovenlysvindue i køkkenalrum, spots i udhæng, solvarme indblæsning m.v.

Huset indenholder:Entré med adgang til badeværelse med brus, toilet og vask, samt adgang til to af husets værelser, begge i en god størrelse. Videre er der adgang til køkkenet i en lettere åben forbindelse med stuen, som fremtræder lys og rummelig, perfekt samlingspunkt for familien, hvor du selvfølgelig her har direkte udgang til en overdækket flisebelagt terrasse der kan afskærmes yderligere med markise.
Husets primære varmekilde er enten varmepumpe eller brændeovn, som enkeltvis fint er i stand til at opvarme huset pga. nye vinduer og ekstra isolering i loft og vægge. Ydermere fra stuen tilgås til huset tredje værelse, som fremgår lyst og rummeligt med udsigt til den naturskønne have.
Udvendigt er et skønt overdækket udekøkken med indbygget grill og vask, hertil et udhus hvor der opbevares brænde, cykler m.v. Fra terrassen på bagsiden finder man indgangen til vaskerum med både vaskemaskine og tørretumbler.

Ydermere er der indkørsel samt garage i forbindelse med forhaven.

Grunden er naturskøn, indhegnet på bagsiden, med bålsted, og rigeligt plads til sommerens aktiviteter.
Haven er vestvendt, beplantningen er indrettet således man har aftensolen til helt til den sidste stråle.
Udlejningsaftale foreligger.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi nok være behjælpelige med en fremvisning
1972
Byggeår
4
Antal rum
1147 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.559 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,237 / 6.394 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Hansen
home Marielyst

Ejendomsmægler & valuar MDE

lahan@home.dk

54 84 40 20

54 84 40 20