Rødgranvej 3, Hou, 9370 Hals

66 m2 fritidshus

Kontant 745.000 kr.

Hyggeligt og velindrettet fritidshus i rolige omgivelser


Dejligt beliggende ved Hou Sydstrand

I et fredeligt og velfungerende sommerhuskvarter ved Hou Sydstrand venter dette hyggelige sommerhus på en ny ejer. Huset blev gennemgribende renoveret i 2014, og derfor står det klar til at danne en tidssvarende og moderne ramme om dine ferie- og fridage. Huset er omkranset af en ugeneret have, og med en sydvendt terrasse er der optimale muligheder for at slappe af under åben himmel.
 
Ved renoveringen i 2014 blev der installeret ny el, ligesom der er blev isat et nydeligt køkken og lagt nye gulve. I 2018 blev der desuden skiftet vandrør, og da huset er let at vedligeholde, får du masser af tid til at slappe af. 

Huset rummer et soveværelse med god plads til en dobbeltseng samt et børneværelse, der oplagt kan indrettes med køjeseng. Badeværelset er indrettet med bruseniche, og som en fin detalje er der i husets integrerede opbevaringsrum mulighed for at have både vaskemaskine og tørretumbler.

Husets hjerte er opholdsområdet, hvor stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse. Her er god plads til at være sammen om madlavning og måltider, og brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære. Fra stuen er der direkte adgang til den sydvendte udestue, hvor vinduespartier fra gulv til loft lukker masser af naturligt lys ind.

På den tilstødende, sydvendte terrasse kan solen nydes fra morgen til aften, og skulle en byge trække forbi, er der tilmed en overdækket del. Haven er anlagt med en nem græsplæne, der indbyder til leg og boldspil, og den er omkranset af frodige buske og ranke træer.

Trænger du til en frisk dukkert, er der gåafstand til badestranden, og ved den hyggelige Hou Lystbådehavn kan den søde tand forkæles ved ishuset. Skal der hentes friske forsyninger til grillen, så er der også kun en kort cykeltur Dagli’Brugsen.

Skal dette hyggelige og velindrettede fritidshus danne rammen om dine fridage? Kontakt os for mere information.
1978
Byggeår
3
Antal rum
1267 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.211 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,758 / 3.715 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744