Pyramidestien 6, 3220 Tisvildeleje

62 m2 fritidshus

Kontant 7.750.000 kr.

Helt vidunderlig naturgrund med mange muligheder


Yderst charmerende sommerhus ved Tisvilde Hegn

Helt enestående naturgrund på hele 4.695 m2, højt beliggende i sommerhusområdet kaldet “Lundene" som er noget helt særligt. Her er du tæt på Sandflugtsmonumentet og blot få minutters gang fra Tisvilde Hegn. Området er kendetegnet ved naturgrunde, store gamle træer, grusveje og en helt særlig stemning.
Huset fremstår i en flot velholdt stand og oser af charme, med rødder tilbage til husets oprindelse i 1956. Den klassiske sommerhusstil, er ude som inde flot gennemført, med sorte træfacader, hvide
vinduesrammer, lyse og luftige rum med trægulve og en allesteds nærværende udsigten til den solfyldte og unikke grund.
Boligen er fordelt på entre, stort soveværelse, badeværelse, køkken og bryggers samt skøn stue med brændeovn og udgang til haven. Der kan dog stadig nemt skabes et ekstra rum, i den store lyse vinkelstue.
Grunden grænser op til det store fredede område omkring Sandflugtsmonumentet, så søger du et sted hvor du kan være helt ugeneret og være tilstede i grønne omgivelser på en helt fantastisk, kuperet naturgrund i fred og ro, er du kommet til det rette sted.
Vil du gerne en tur i vandet eller være end del af det glade sommerhusliv i Tisvildeleje by med sine gode restauranter og små forretninger, er det kun en lille cykeltur væk.
På dette særlige sted, får du en fantastisk kombination af naturens ro og sommerhuslivet i Tisvilde.
Grunden kan ikke udstykkes, men der er mange spændende muligheder for at bygge det helt rigtige fristed eller blot nyde hus og grund som de er. Spændende byggeprojekt med byggetilladelse foreligger. Nærmere information kan indhentes hos mægler. 


1956Byggeår
4695 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.020 kr.

Udbetaling

390.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,548 / 36.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cristian Ulrich
home Tisvildeleje-Vejby

Ejendomsmægler MDE

ulrich@home.dk

88209420

88209420