Østre Strandvej 105, Hasmark Strand, 5450 Otterup

90 m2 fritidshus

Kontant 2.695.000 kr.

Fantastisk flot sommerhus ved Hasmark Strand!


Beliggende på egen grund med havkig flere steder i sommerhuset

Dette super dejlige sommerhus i Hasmark fremstår utroligt pænt og lige til at tage i brug. Sommerhuset er beliggende i 2.række, så tæt på vandet, at der rent faktisk er udsyn til vandet flere steder i boligen.
Hasmark er et område der over de sidste par år har været i en udviklingsfase. Her er bl.a. anlagt Hasmark strandoase og den konstante udvikling af Hasmark Strand Camping gør det til et yderst populært område. Hasmark Strand Camping, har bl.a. restaurant, pizzeria, en lille butik med diverse, legeplads og meget mere. Herudover er der et 650 m² stort indendørs badeland og et 1.000 m² stort opvarmet udendørs vandland, som man kan slå sig løs i, hvis havet er for koldt. Er du/I mere til ophold ude i den friske natur, ligger sommerhuset også tæt på det skønne Enebærodde, hvor det rundt om både er muligt at gå, løbe eller cykle - eller en fisketur, hvis man har interesse for det.
Via god indkørsel og carport finder man sommerhusets gode viktualierum samt adskilt bryggers/vaskerum.
Det flotte sommerhus på 90 m² bolig indeholder: pæn entré, lækkert badeværelse med bruseniche og kar, 3 gode værelser, god spisestue som er i åbent forbindelse til køkken med loft til kip og hyggelig opholdsstue, via trapper er der adgang til den gode hems der med sit fine lysindfald giver god mulighed for overnattende gæster.
Til boligen hører desuden et godt anneks fungerende som udhus til cykler m.m.
Den nemme have har få m² græsplæne og ellers en god delvist overdækket terrasse mod syd samt en super lækker rummelig træterrasse mod vest hvor udsynet til vandet kan nydes.
Sommerhuset henvender sig til familien der ønsker mange gode og pæne m² og som ønsker et sommerhus med ideel beliggenhed.
Vi glæder os til at vise jer dette fantastiske sommerhus!

3Antal rum
2000Byggeår
602 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.438 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,945 / 12.561 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232