Østerstrand 40, 9370 Hals

116 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Charmerende lyst sommerhus på vandsiden med bl.a. nyere tag


350 m. til stranden, 3 værelser og stort køkken-alrum og stue i et.

Går du og leder efter et lyst og hyggeligt sommerhus, hvor der er plads til hele familien, så I kan skabe gode minder sammen og nyde roen og slappe helt af, så er Østerstrand 40 det helt rigtige sted for dig! 

Sommerhuset ligger blot 350 meter fra stranden og er placeret for enden af en blind vej med gode muligheder for gå- og cykelture ind til Hou, hvor der er lækre spisesteder og mulighed for at få en is i den friske havluft langs den hyggelige havn i byens hjerte.

Sommerhuset er beliggende på en superdejlig, lukket grund omkranset af flotte træer, hvor du altid kan finde sol og læ, der kan give dig et frisk pust fra hverdagens stress, eller hvor du kan nyde hyggelige stunder med venner og familie på de sene sommeraftener. Når vejret bliver træls, kan du sætte dig indenfor og hygge med en naturlig ild i forbindelse med brændeovnen.

Velkommen indenfor til 116m2 superhyggelige og lyse kvadratmeter. Når du træder ind i sommerhuset, har du adgang til en lille entre, som leder dig videre til badeværelse, et lille værelse samt køkken-alrum, der forbinder de to stuer sammen. Stuen og køkkenet er lyse og indbydende med ovenlysvinduer og loft til kip. Stuen er husets hjerte og fører hen til de to resterende soveværelser, hvor der er direkte udgang til terrassen fra det ene værelse.

Sommerhuset byder på i alt 3 soveværelser, som er omfavnede af naturligt lys, hvor familie og venner kan overnatte efter en dejlig aften i godt selskab. Til sommerhuset er der en carport tilknyttet og overdækket opbevaringsplads til brænde.
Går du med søgen omkring et lys og hyggeligt sommerhus, hvor der er plads til hele familien, til at skabe gode minder sammen, hvor du kan nyde roen og slappe fuldstændig af, så er Østerstrand 40 det helt rigtige sted for dig!

Er dette lige sommerhuset for dig? Så kontakt home i Hals på tlf. 98 25 27 44 og bestil en fremvisning allerede i dag!
1974
Byggeår
4
Antal rum
1251 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.538 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,202 / 6.406 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744