Øerkrogvejen 2, 610., Øer, 8400 Ebeltoft

70 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Unik feriebolig i Øer maritime ferieby


Smagfuldt renoveret i 2020

En feriebolig i Øer Maritime Ferieby er et fristed ud over det sædvanlige. Det arkitekttegnede byggeri byder velkommen med afvæbnende træfacader i klare farver, og dét afstemmes til fulde indenfor, hvor fritidsboligen ved hjælp af en renovering i 2020 bruger en smukt afstemt farvepalette til at sætte stemningen. Resultatet er en umanerligt hyggelig feriebolig i et spændende område med mange muligheder for at være aktive sammen. 

Øer Martime Ferieby er vokset frem i en tidligere grusgrav, der nu er forbundet med havet via en lille sluse, og det er netop på en række små øer, de karakteristiske huse er vokset frem. Pittoreske broer forbinder området og bidrager samtidig til den sydfranske stemning, som har været et arkitektonisk forbillede for marinaen. Derfor vil det næsten være synd ikke at investere i en lille jolle og et par paddleboards, når man har så nem adgang til vandet, som tilfældet er her. Det er også muligt at overtage sælgers bådplads et stenkast fra terrassen. 
Ferieboligens varme, gule facade sætter stemningen, når I nyder livet på de solfyldte terrasser, og indenfor fortsætter de omfattende opdateringer i en smagfuld, farverig stil. Samspillet mellem inventar og materialer er udsøgt, så det er en stor fordel, at inventaret følger med, for det vil være svært at skabe et hyggeligere fristed.
Boligens 70 m2 fordeler sig over to etager, og øverst ligger soverummene bestående af to værelser samt en repos med plads til et par ekstra sovepladser eller en hyggekrog. Ved entréen ligger badeværelset, mens den lyse opholdsafdeling med integreret køkken optager mest plads.
Fællesfaciliteterne giver mulighed for at benytte sportshallen, der byder på padeltennis, badminton, pannabaner, fitnessrum, basketball og bordtennis. Samt stort legerum for de små. Svømmehallen har varmtvandsbassin og sauna. Udendørs er der tennisbaner, minigolfbaner, foruden stor aflukket legeplads med hoppepude. Feriebyen rummer også en købmandsbutik samt en restaurant. Der er gåafstand til stranden og masser af smuk natur i nærområdet at udforske for landkrabberne, mens de seks kilometer til Ebeltofts charmerende bymidte er nemme at tilbagelægge i cykelsadlen på en sommerdag. Selv Sjælland er tilgængelig for en sviptur, for Molslinjen lægger til et par kilometer væk.
Et helt unikt, hyggeligt og fredeligt fristed. Og så er her tilmed ikke den mængde vedligehold, der følger med et typisk sommerhus. Kontakt os for at høre alle detaljerne ved en fremvisning.

Skal opleves ! 


Udlejningstilbud:
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 20 - 25 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 75.000,- - kr. 95.000,- .
1988
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.482 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,284 / 7.233 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33