Odde Naturpark 88, Helberskov, 9560 Hadsund

88 m2 fritidshus

Kontant 795.000 kr.Dette herlige, hyggelige og originale sommerhus finder du i Odde Naturpark. Et fortryllende område, der ligger smukt langs kysten af Ålborgbugten i Nordjylland. Område er ideelt for jer, der søger et afslappende og naturskønt frirum. Sommerhuset er omgivet af en betagende natur med maleriske landskaber, skove og smukke kyststrækninger, hvor solnedgangen over havet er et særligt betagende syn. Sælger fortæller at, "der ofte er rådyr, egern, harer og agerhøns. Så masser er vildt liv omkring grunden"

INDRETNING:
88m2, med central og rummelig stue og køkken/ alrum, i åben forbindelse. 3 værelser og 6 sovepladser. Over det ene af værelserne, er der en lille hems, der egner sig godt til opbevaring. Så er her naturligvis også badeværelse med brus, samt en god åben entre. Fra stuen er der udgang til den flisebelagte og delvist overdækkede terrasse. Generelt et meget hyggeligt sommerhus, der fremstår velholdt, og overvejende originalt. Sommerhuset kan fint benyttes som det er og forefindes, men det er også en mulighed at sætte sit eget præg. 

OMRÅDET:
Odde Naturpark give dig mulighed for at komme væk fra hverdagens travlhed. Sommerhuset er omgivet af grønt område og giver mulighed for fred og ro, så du kan slappe af og nyde naturen. Du er i gåafstand fra vandet, hvor du kan tage lange gåture langs vandkanten, nyde solen eller tage en forfriskende dukkert i havet. Der er også mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, kajaksejlads og stand-up paddleboarding. Her er mange vandrestier og cykelruter, der fører dig gennem det smukke landskab. Du kan udforske skovområder, kystnære stier og opleve den vidunderlige danske natur på nærmeste hold.

Det er primært et naturskønt område, men her er også flere små hyggelige byer og landsbyer i nærheden, hvor du kan besøge f. lokale markeder, museer, kunstgallerier, vandland, cafe og resturanger og meget mere.
Uanset om du er på udkig efter en afslappende ferie ved stranden, naturoplevelser, kulturelle oplevelser eller kulinariske lækkerier, så har Odde Naturpark noget for enhver smag. Det er et dejligt sommerhusområde, der vil give dig et mindeværdig og forfriskende åndehul i skønne Mariagerfjord ved Ålborgbugt.

4Antal rum
1975Byggeår
2665 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.405 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,808 / 3.784 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201