Nordre Strandvej 41, 3220 Tisvildeleje

79 m2 fritidshus

Kontant 10.995.000 kr.

Exceptionelt sommerhus tegnet af den prisvindende arkitekt Gehrdt Bornebusch


Skøn beliggenhed i Tisvilde - 2. række fra vandet med strand adgang

Exceptionelt sommerhus tegnet af den prisvindende arkitekt Gehrdt Bornebusch og under hans kyndige vejledning opført i 1991-92 med sælger som bygherre. Vi befinder os på en vidunderlig grund beliggende i 2. række fra vandet med trappenedgang til stranden lige ved huset.

Der er ingen tvivl om, at sommerhuset er tegnet til stedet, omgivelserne og med ønsket om at det hele skulle gå op i en højere enhed. Husets udtryk er enkel nordisk arkitektur med organiske men samtidig stramme liner, opført i naturmaterialer og med store vinduespartier ind mod solfyldt lukket have. 
Bornebusch har løst opgaven på en meget fin måde, hvor han har orienteret bygningerne indad mod terrasse og have. Bygningerne og facaderne mod vej og nabo er opført i lærketræ, som med tiden har fået det sølvgrå skær, som karakteriserer lærketræ. Huset står i dag i sin oprindelige skikkelse, bortset fra, at der i 2022 er blevet installeret varmepumpe og monteret termoruder. 

Ser man huset oppefra ligner det et spørgsmålstegn, hvor de 3 bygninger; hovedhuset, gæstehuset og udhuset, alle er forbundet med et åbent lærketræs hegn, som er med til at afskærme men også vise den tætte beplantning frem. Indvendigt er de gennemgående træk, klinkegulvene som fortsætter ud i haven, lofterne, de store vinduespartier og den markante indvendige og udvendige murede pejs. 

Hovedhuset indeholder entré, bryggers, badeværelse, 2 værelser og den vidunderlige åben stue / køkken / alrum, alle med udsigt til den beskyttede og solfyldte have.
Prikken i "spørgsmålstegnet" er det selvstændige anneks som indeholder værelse, stue og badeværelse.  

Det er en ejendom skal opleves da alle de fine og spændende detaljer ikke kan beskrives her.

Sommerhuset har været præsenteret i Living Architecture i 1994, ligesom Bornebusch havde
tegninger, beskrivelse, fotos og en model med på sin udstilling på Charlottenborg. 
5Antal rum
1992Byggeår
1260 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.400 kr.

Udbetaling

550.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

64,712 / 51.403 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cristian Ulrich
home Tisvildeleje-Vejby

Ejendomsmægler MDE

ulrich@home.dk

88209420

88209420