Ndr Skovvej 6, Englandshuse, 4500 Nykøbing Sj

111 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

Stort og velholdt fritidshus i kort gåafstand til fjorden


Højt beliggende med solceller på taget

Englandshuse er en lille samling af hovedsaligt fritidshuse, beliggende ud til Isefjord, syd for Nykøbing Sjælland. Her udbydes nu et særligt helårsanvendeligt og velholdt fritidshus med plads til hele familien og alt inden for moderne bekvemmeligheder.
På Ndr. Skovvej 6 er der plads til at være, både ude og inde. Her er etableret fantastisk hyggelige udemiljøer med henblik på, at man skal kunne opholde sige udendørs, uanset hvad det danske sommervejr byder på. Her er den stor fliseterrasse langs husets syd- og vestvendte facader indrettet med både stort areal, der er overdækket samt tilsvarende plads under åben himmel. Her kan der grilles, her er der de perfekte rammer om fejringer af livets små og store begivenheder og her kan I altid finde både sol og skygge.
Indenfor i huset fortsætter fornemmelsen af meget plads med store, åbne og lyse fællesrum og to gode værelser, et pænt flisebadeværelse med brus og en rummelig kælder med et godt, disponibelt rum til f.eks. vinkælder og et stort bryggers med egen indgang.

Ved indkørslen er der carport, gode udhusrum og drivhus, hvor årstidens grøntsager kan dyrkes.

Isefjords kyst ligger få hundrede meter fra huset, hvor grundejerforeningen i sommerhalvåret har opsat badebro. Strækningen fra Bøsserup Huse til Englandshuse er et særligt yndet sted for lystfiskeri, med forhold, der tiltrækker en mangfoldig skare af arter. Udsigterne er vidunderligt smukke og her er det ikke bare vandets mange muligheder der er at finde. Her åbner både Stokkebjerg- og Ulkerup Skov op til smuk natur, mens åbne vidder så langt øjet rækker breder sig ind i landet.
Mod Nykøbing Sjælland, hvor I finder alt I skal bruge af både indkøbsmuligheder og byliv, finder I Anneberg Kulturpark, der inviterer på en fantastisk spændende variation af oplevelser. I juli 2022 fik restauranten her, MOTA, sin første Michelin stjerne. Her bugner den smukke park af spændende skulpturer, her er en kunstnerfløj med åbne værksteder og atelier. Anneberg afholder arrangementer, koncerter og festivaler gennem hele året med både kunst, gastronomi, musik og meget, meget mere på programmet.

4Antal rum
2008Ombygget
1234 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.886 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,668 / 8.382 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00