Nakke Kirkevej 3, 4581 Rørvig

66 m2 fritidshus

Kontant 3.295.000 kr.

Fantastisk stemningsfuldt og lækkert fritidshus i skønne Rørvig


Kort afstand til Sandflugtsplantagen og lækker sandstrand

Her udbydes nu et lækkert, stemningsfuldt og velindrettet fritidshus. Med korte afstande til skønne oplevelser, suppleres ophold i hus og i den fredfyldte, ugenerte have med muligheder for alle aldersgrupper og lyster.
Der oser simpelthen af sommerhusstemning på Nakke Kirkevej 3. På den der måde, hvor funktionelle, lækre designdetaljer er tænkt ind i den klassiske ånd med jordfarver, hvide trælofter og hyggekroge overalt, der kalder på brætspil, hjemmebag og kolde is og leg, afslapning og samvær.
Huset er i god stand og fuldkommen indflytningsklart. Her får I plads til hele familien i hovedhus og udhus, der er indrettet med redskabsrum og to gæsteværelser. I hovedhuset fordeler pladsen sig over to værelser, entré, badeværelse med brus og et fantastisk hyggeligt og velindrettet alrum med et lækkert køkken og stor vinkelstue. Herfra er der adgang til en skøn udestue, der er opført med dejligt store vinduer. Udestuen er stor og er indrettet med flere hyggelige afdelinger med både spisebord og loungemøbler. Herfra er der udgang til haven, der er ligesom den skal være – solrig, ugenert og med plads til både leg og afslapning.
Haven er anlagt med plæne og en stor træterrasse, der smyger sig langs hele husets syd-, vest- og østlige facader.
På Nakke Kirkevej 3 er I omgivet af muligheder for oplevelser i det fri. Her er I ikke bare inden for korte afstande af en af landets bedste strande, af Rørvig Havn og af Rørvig Sandflugtplantage. Herfra åbner også hele Odsherreds skatkammer af oplevelsesmuligheder sig op.

3Antal rum
2021Ombygget
1130 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.051 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,495 / 15.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30