Musvågevej 49, 3120 Dronningmølle

87 m2 fritidshus

Kontant 9.000.000 kr.

Uovertruffen beliggenhed direkte til natur og Esrum Å


Exceptionelt sommerhus i en kvalitet helt for sig på i alt 121 m2

Der hersker ingen tvivl om, at denne beliggenhed er uovertruffen. Grunden strækker sig flot mod sydvest og skråner let ned til din egen å bred ved Esrum Å. Herfra har naturen ingen ende. Om du befinder dig i huset, på terrasserne eller i haven har du den mest fantastiske udsigt og solnedgang. Via Esrum Å kan du padle frem og tilbage til Øresund eller tage kajakken op til Esrum Kloster og spise frokost inden du driver retur til huset. 

Med udgangspunkt i naturen og denne skønne beliggenhed er der blevet opført et exceptionelt sommerhus i en kvalitet helt for sig. Huset er underspillet i alt sin enkelthed, men ved et nærmere øjekast, fremstår huset i eksklusive naturmaterialer, luksuriøse løsninger og frem for alt udført med en håndværksmæssig kunnen, hvor håndelaget og løsningerne høre til i særklasse. 

Huset er placeret øverst på grunden og bygget ind i skråningen så du har to niveauer med hver sine terrasser. I det øverste niveau har du den højloftede bolig med loft til kip, hvor du straks ved ankomsten drages ind i husets store hjerte bestående af luksus snedker-køkken og stuen i et. Her kæmper øjet næsten en ulige kamp med at registrer al den luksus og udsigten gennem de store vinduespartier. Herfra er der udgang til to udsigtsterrasser. Masterbedroom med eget badeværelse og de to værelser har alle udgang til terrasse eller haven. Sidst men ikke mindst er der et stort gæstebadeværelse i samme exceptionelle kvalitet. 

Underetagen er indrettet med det vildeste loungerum med en fed spa-/vinkælder-/grottestemning. For enden af loungen har du en flot Sauna med stort vinduesparti, så du kan side og nyde udsigten inden du springer ud under udebruseren og en tur over i vildmarksbadet. Terrassen i dette niveau er som skabt til de store selskaber og hvor strandstemningen indbyder til lange aftner under åben himmel. 

Dette sted skal opleves. 

 
1987
Byggeår
5
Antal rum
1700 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.508 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

55,914 / 43.750 kr.

Tjek boliglån