Musvågevej 13, Henne Strand, 6854 Henne

121 m2 fritidshus

Kontant 3.995.000 kr.

Fantastisk Kalmarhus ved Henne Strand.


Yderst velbeliggende og velholdt.

I den yderst populære turistby Henne Strand, beliggende ved det brusende Vesterhav, er man placeret centralt i ét enestående stykke natur med lyngklædte heder, fantastiske klitter, lange sandstrande, bølgende Vesterhav og kort afstand til fantastisk plantage. Alt i alt, får du altså her en samling af meget af det, som den danske natur har at byde på. 
I nærmære bestemt Henne Strand, byder byen på fantastiske spisesteder, mange forskellige typer af butikker, livligt byliv med diverse arrangementer i løbet af året. 

Alt dette har du mulighed for at opleve på Musvågevej 13. Her får det et yderst velbeliggende, samt velholdt Kalmarhus fra 2008. Huset er beliggende på den populære Musvågevej, kun 400 meter fra det livlige byliv, men samtidig i fred og ro for enden af en stikvej af Musvågevej. 

Hermed kan du altså nyde tilværelsen i fred og ro på den overdækkede, samt sydvendte terrasse eller det fantastiske stueområde uden at gå på kompromis med afstanden til resten af det som Henne Strand har at byde på. 

Huset byder på hele 121 kvadratmeter med et lyst og åbent køkken-alrum, hvor der med loft til kip, gode vinduespartier, varmepumpe(2021) og masser af plads, giver et fantastisk rum, som virkelig er husets hjerte.
Husets hjerte ligger bogstaveligt tal også i hjertet af huset, eftersom huset er "opdelt" i 2 afdelinger, hvor der i den ene ende af huset er 2 værelser med skabe, samt badeværelse med bruseniche. I den anden afdeling finder man også 2 værelser med skabe, samt badeværelse med bruseniche og bryggers med vaskesøjle og masser af plads.  

Husets køkkenafdeling som ligger i åben forbindelse til stueområdet byder på køleskab med lille fryser, opvaskemaskine, elkomfur og emhætte. Den åbne forbindelse til stueområdet fortsætter direkte ud til den dejlig sydvendte, samt delvist overdækkede terrasse som strækker sig om huset mod vest og øst, så der er rig mulighed for at nyde solen, da den kan fanges lige fra første glimt til sidste.
Ydermere er der et tilhørende udhus. 

Huset udlejes ikke, og har aldrig været udlejet, så der har været minimal slid på huset.  

Dette Kalmarhus ved fantastiske Henne Strand er bestemt en fremvisning værd, og skal opleves.
2008
Byggeår
5
Antal rum
1253 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.691 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,997 / 19.598 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622