Købsaftale underskrevet

Mosevej 13, Hasmark Strand, 5450 Otterup

58 m2 fritidshus

Kontant 1.275.000 kr.

Skønt sommerhus med ugeneret sydvestvendt baghave, beliggende i Hasmark


Huset er beliggende på en andelsgrund og kun ganske få minutter fra stranden

Velkommen til Mosevej 13, et hyggeligt og velindrettet sommerhus i Hasmark.

Selve huset indeholder funktionelt køkken, som er i forbindelse med et åbent miljø imellem stor spisestue med plads til mange gæster og en hyggelig opholdsstue. I stuen er der brændeovn og fra køkkenafdelingen er der udgang til en skøn sydvestvendt terrasse. Godt soveværelse med plads til skabe, hvorfra der er direkte adgang til et flot badeværelse med bruseniche. 

Der er desuden et rigtig godt anneks med 2 sovepladser. I forlængelse af udhuset/garagen er der et godt ekstra badeværelse, så har man sovende gæster i annekset, skal de ikke ind i huset for at komme på toilet eller gå i bad.

Der er 2 gode p-pladser og en skøn ugeneret baghave med en lækker terrasse.

Hasmark Strand har en af Fyns allerbedste sandstrande og er ideel til alle typer vandsport. Oplev alt fra stand up paddel, havkajak, kitesurfing og diverse motorsport på havet - bedre forhold og placering skal man lede længe efter. Er du til naturoplevelser, ligger sommerhuset meget tæt på det skønne Enebærodde, hvor det året rundt både er muligt at gå, løbe og cykle - eller en fisketur, hvis man har interesse for det. Der er også mulighed for et besøg på Hofmansgave - en gammel herregård, som har åbnet op for parken, så den er offentligt tilgængelig.

Området i og omkring Hasmark tilbyder sine beboere/gæster en mangfoldighed af tilbud som shelters, bålpladser, grønne arealer, spændende legepladser, minigolf. I området findes også Hasmark Strand Camping, der har restaurant, pizzeria, en lille butik, hoppepuder, legeplads og meget mere. Herudover er der et 650 m² stort indendørs badeland og et 1.000 m² stort opvarmet udendørs vandland, som man kan slå sig løs i, hvis havet er for koldt. 
3Antal rum
2009Ombygget
4920 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232