Købsaftale underskrevet

Mejsevænget 7, Ordrup, 4540 Fårevejle

75 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Super charmerende fritidshus i det yderst attraktive Ordrup - kort afstand til sandbadestrand.


Mejsevænget, Ordrup, 4540 Fårevejle

I skønne Ordrup Strand, der om sommeren summer af hyggeligt liv omkring ishuse, spisesteder og de skønne badestrande, og hvor der i vinterhalvåret sænker sig en vidunderligt fredfyldt stemning, ligger dette yderst charmerende fritidshus nu klar til at skabe rammerne om dejlige stunder for en ny familie.
Den charmerende og hyggelige fritidsbolig på Mejsevænget emmer, både ude og inde af den helt klassiske sommerhusstemning, som vi alle kender den fra det danske sommerland.
Her er hyggelige fællesrum med pejs og plads til samvær, dejlige værelser med plads til køjesenge og dobbeltsenge, her er velfungerende og velholdte faciliteter i køkken og på badeværelset og fra stuen har man udgang til en super lækker udestue, hvor anvendelsesmulighederne er utallige. Fra udestuen har man  videre adgang til et værelse samt integreret udhus. Fra udestuen har man direkte udgang til den kuperede naturgrund, der har et utal af anvendelsesmuligheder. 
Ordrup Strand har i mange år været et af Sjællændernes mest yndede sommerhusområder, med et fantastisk hyggeligt miljø med hyggelige spisesteder, levende musik i sommerhalvåret og selvfølgelig den dejlige og børnevenlige badestrand, der lokker med lange dage ved vandet. Her er I desuden omkranset af Fårevejles yderst smukke og kuperede landskab og smukke skovområder mod vest i både Næsskov og Kårup Skov.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.
Så leder I efter et herligt sommerhus, så kontakt os allerede i dag på tlf. 59318620.
5Antal rum
1972Byggeår
1600 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Lyngen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20