Lyngevej 17, 7., 8420 Knebel

61 m2 fritidshus

Kontant 650.000 kr.

Hyggeligt fritidshus i familievenlige omgivelser


Frit udsyn ud over områdets poolområde

Nu er der dømt vaskeægte feriestemning. Vi udbyder nemlig denne fritidsbolig i form af et hyggeligt og indflytningsklart A-hus, og så placerer det sig endda midt i Mols Bjerge Feriecenter, hvor I med adgang til pool og gåafstand til Knebel midtby får det bedst tænkelige udgangspunkt for fremtidige feriestunder.
Selve ferieboligen fremstår helt indflytningsklar og særdeles velindrettet med 61 kvadratmeter fordelt over to plan. Størstedelen af husets kvadratmeter er prioriteret i den rummelige og lysfyldte stue, der giver plads til samvær og fællesskab. Herfra er der yderligere åbnet op til det veludstyrede og velfungerende Ikea-køkken, så der skabes en god sammenhæng mellem fællesrummene. Derudover byder stueetagen også på et stort og lyst badeværelse med separat brus, mens førstesalen fordeler to værelser omkring en repos med opbevaringsplads. Her får I et både praktisk og behageligt udgangspunkt for ferien.
Selvom der er dejligt inde, vil I bestemt også drages udenfor, hvor huset fremtræder utroligt pænt og velholdt; og står nymalet og helt klar til overtagelse. Dertil kan I fra stuen åbne op til en virkelig fin terrasse med delvist overdække, der indrammes af et hvidmalet hegn. Herude kan I indrette med havemøbler og grill, og da terrassen vender mod sydvest, får I sol både eftermiddag og aften.
Huset positionerer sig med en af de allerbedste beliggenheder i området med en høj placering, der giver jer en smuk udsigt over naturskønne arealer og ikke mindst et frit udsyn til feriecenterets poolområde. 

Feriehusene ligger perfekt placeret i udkanten af Knebel, hvor der er uforstyrret natur mod den ene side samt byliv med indkøb og spisesteder til den anden. Med en beliggenhed ved Mols Bjerge er det naturligvis selvsagt, at der er rig mulighed for at komme ud i den friske luft, og så er Djurslands mange fornøjelige tilbud blot en kort køretur væk, alt imens Århus kan nås på 40 minutter i bil.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 17 - 22 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 45.000 - 55.000,-.

Skal ses ! 


3Antal rum
1984Ombygget

Økonomi

Kontantpris

650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.754 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,838 / 3.038 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33