Lindeparken 80, 9370 Hals

97 m2 fritidshus

Kontant 1.898.000 kr.

Dejligt stort sommerhus på fantastisk naturgrund i 2. række til lækker badestrand


Unik chance for kombinationen af ægte sommerhusstemning og perfekt beliggenhed

Velkommen til dette fantastiske sommerhus på Lindeparken 80 i idylliske omgivelser – et sandt fristed for naturelskere og strandentusiaster. Dette charmerende sommerhus er perfekt beliggende i anden række til den børnevenlige badestrand, der indbyder til afslappende dage med sol, sand og salte bølgeskvulp.
Sommerhuset oser af ægte sommerhusstemning med sin karakteristiske indretning og hyggelige atmosfære. Den naturskønne grund, der omgiver huset, indbyder i stor stil til ro og afslapning. Her kan I nyde duften af træerne og lyden af fuglesang, mens I slapper af på terrassen eller i hængekøjen i den dejlige natur.
Indendørs strækker sommerhuset sig over 97 gode kvadratmeter, der er smart udnyttet til at skabe en rummelig og indbydende atmosfære. De lyse og luftige opholdsrum inviterer til hygge og samvær med venner og familie, uanset om det er i stuen eller køkkenet, så kan samtalen altid holdes igang. Store vinduer bringer naturen helt indenfor og giver en følelse af at være ét med omgivelserne. Her er desuden et fantastisk dyreliv med masser af fugle, fasaner, egern og specielt rådyr, som til tider bevæger sig hel op til terrassen.
De komfortable soveværelser sikrer god nattesøvn til hele familien, og herudover er her også et godt lyst badeværelse. Huset er udstyret med alt det nødvendige for at gøre jeres ophold behageligt og bekvemt.
Når I ikke nyder strandens glæder, kan I udforske det omkringliggende område med skovklædte stier og cykelruter. Hals byder på charmerende gader, lokale butikker og et skønt havnemiljø. Det er den perfekte base for at skabe dejlige minder og oplevelser sammen med familie og venner.
Lindeparken 80 tilbyder mere end blot et sted at overnatte – det giver jer muligheden for at trække stikket ud og finde ro i naturen, samtidig med at I nyder komforten og stemningen af et ægte sommerhus.

Kontakt home Hals allerede nu for en fremvisning af dette fantastiske sted - Det skal opleves!
4Antal rum
1987Byggeår
1112 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.263 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,282 / 8.945 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744