Kongelysvej 16, Horneby, 3100 Hornbæk

85 m2 fritidshus

Kontant 3.850.000 kr.

Arkitekttegnet, harmonisk og virkelig velfungerende fritidshus


Komplet uforstyrret grund med eget lille skovstykke...

Det er et særdeles vellykket fritidshus, du nu har mulighed for at overtage her på Kongelysvej 16 i Hornbæk, og det er bestemt også et fritidshus med en beliggenhed ud over det sædvanlige.
Her befinder du dig nemlig for enden af den blinde og dermed helt fredelige Kongelysvej. En del af den 2.905 m2 store grund strækker sig ind i et skovbælte, der løber parallelt med vejen, og uanset hvor du befinder dig på den store grund, er du helt og aldeles ugeneret takket være den opvoksede randbeplantning. Her kan man om noget tale om en vaskeægte oase.
Fritidshuset kan dateres tilbage til 1966, og det er et virkelig fint og meget velholdt eksempel på en meget enkel og tidstypisk byggestil, der låner de bedste elementer fra såvel nordisk som japansk arkitektur. Rummene er enkle og åbne. Her er benyttet rare, robuste naturmaterialer. Store vinduespartier sørger for både et generøst lysindfald og for et dejligt udsyn til de grønne rammer, og centralt i huset er der placeret en solid, muret skorstenskerne med både brændeovn og pejs, hvorfra varmen kan stråle ud i resten af huset.
Planløsningen er disponeret med et rummeligt opholdsmiljø, hvor køkken, spiseplads og stue går ud i ét. Fra gangen er der adgang til husets tre værelser, og via en praktisk afdeling med masser af opbevaringsplads i indbyggede skabe er der adgang til et moderniseret badeværelse.
De indre rammer spiller rigtig fint sammen med de ydre. Et stort træterrassedæk strækker sig rundt om de tre solvendte facader, og en del af terrassen er endda overdækket, således at du også kan nyde stunder i den friske luft, selv hvis solen er blevet for skarp og varm, eller hvis det fugter.
Som en sidste fin og ikke uvæsentlig detalje kan vi fremhæve dobbeltcarporten, der stilmæssigt indordner sig elegant i forhold til husets arkitektur, og som ligger lettere forsænket, således at den ikke tager fokus fra de smukke, grønne omgivelser.

Udlejning:
• De første 12.200 kr. pr. fritidsbolig i 2023 er skattefrie, hvis du lejer ud privat.
• De første 44.500 kr. pr. fritidsbolig i 2023 er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau.
• Du skal kun betale skat af 60 procent af din indtægt udover henholdsvis 12.200/44.500.
1966
Byggeår
4
Antal rum
2905 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.873 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,168 / 18.930 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mikkel Friis
home Hornbæk

Ejendomsmægler MDE, indehaver

friis@home.dk

49 70 13 12

49 70 13 12