Klintvej 121, Klint, 4500 Nykøbing Sj

70 m2 fritidshus

Kontant 995.000 kr.

Gedigent og hyggeligt fritidshus i underskønne Klint


Direkte adgang til Klints Bylaugs fællesareal med legeplads

Klint er en af Odsherreds absolutte perler. Her kæmper de smukkeste kyststrækninger, med Klintebjerg som absolut højdespringer, om opmærksomheden i konkurrence med de smukke skove og de mange spændende udflugtsmål, omkring et fantastisk fredfyldt sommerhusområde.
På Klintevej 121 udbydes nu et yderst velindrettet fritidshus i et eftertragtet sommerhusområde, hvor den gode stemning og en dejlig ro er i højsæde. Kvadratmeterne indenfor er særligt veldisponerede og her er plads til hele familien.

Pladsen er fordelt over tre gedigne værelser, der alle har plads til dobbeltseng og er udstyret med indbyggede skabe, en god entré, flisebadeværelse med brus og et stort, skønt og lyst alrum med et velindrettet køkken og en stue med udgang til en stor, charmerende stue/udestue (boligareal) med videre adgang til den sydvendte del af haven.
Huset rummer præcis hvad det skal og her er samtidig masser af muligheder for at sætte eget præg på udtrykket med de nuværende rammer som et super udgangspunkt for jeres egen, unikke stil.
I haven er den store terrasse, der er etableret rundt om udestuen det oplagte samlingssted. Her kan solen følges gennem hele dagen og helt til den forsvinder ned over det store, grønne, ubebyggede område, som grunden grænser op til mod vest.

Haven er anlagt med et minimum af vedligeholdelse for øje. Her er god plads til leg og boldspil på den store plæne og rig mulighed for at udleve havedrømmene.
Huset ligger blot 400 meter, og altså få minutters gang, fra kysten, der kan følges videre til smukke Klintebjerg, som tårner sig majestætisk hele 35 meter over havet, til Skovlyngen, Sonnerup Skov og bademuligheder. Området er særligt naturskønt og hvis I ikke er bekendte med de mange perler, der er at finde her, så skal I unde jer selv at bruge et par timer på at udforske naturen omkring, når vi skal vise jer rundt i huset.
Vi glæder os.

1969
Byggeår
4
Antal rum
1250 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.543 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,332 / 4.897 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00