Købsaftale underskrevet

Kikkenborg 48, 5300 Kerteminde

43 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Kerteminde / Kikkenborg


Pænt sommerhus, beliggende på vandsiden ved Kerteminde Nordstrand med kig til Storebælt

Sommerhus med kig til Storebælt og få meter til lækker badestrand.

Med stor fornøjelse kan vi hos home Kerteminde - Munkebo præsentere dig for dette skønne sommerhus til salg, beliggende i det eftertragtede Kikkenborg, i Kerteminde på vandsiden.

Sommerhuset er beliggende ved Fyns, måske - bedste og mest populære badestrand, samt med kort gå- eller cykelafstand til byen, hvor der findes lækre spisesteder, indkøbsmuligheder, kulturaktiviteter og flere niche butikker. Endvidere er der fra sommerhuset også kort afstand til naturområdet Sybergland, samt golfbanen Great Northern af international standard, Renæssancehaven Kerteminde.

Vi byder dig velkommen i sommerhuset som indeholder 50m², hvoraf de 7 er et indbygget godt udhus under husets tag. Når du træder ind i sommerhuset blive du mødt af et dejligt lyst alrum med synlige loftbjælker, køkken arrangement, sofagruppe og spiseplads. I stuen er der installeret luft-til-luft varmepumpe som er fra 2019.

Fra stuen er der adgang til boligens 2 gode soverum, hvor der fra det ene er udgang til terrasse som vender mod vest. I boligen findes også pænt badeværelse med bruseniche. 

Fra alrummet kan man kigge til Storebælt og fornemme den korte afstand til vandet. Foran huset findes en dejlig træterrasse, hvor man kan nyde morgen- og eftermiddagssol samt lytte til bølgeskvulp..

Et sommerhus som skal opleves!, og som ligger utrolig godt, med lave driftsomkostninger/ejerudgifter.

Vi glæder os til at fremvise dig boligen, så tøv ikke med at kontakte os.
3Antal rum
1991Ombygget
190 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404