Købsaftale underskrevet

Kalven 4, Råbylille, 4780 Stege

54 m2 fritidshus

Kontant 1.349.000 kr.

Særdeles pænt og velholdt sommerhus


- Lad det blive dit nye ferieparadis!

Velkommen til Kalven 4 i idylliske Råbylille!
Dette charmerende sommerhus byder på en enestående beliggenhed på en rolig blind vej, og det er blot en kort spadsertur fra den fortryllende badestrand. Et sandt paradis for både naturelskere og strandentusiaster.
Som I træder ind i dette skønne sommerhus, bliver I mødt af en indbydende entré, der leder vejen ind i det hyggelige køkken/alrum. Her kan familien samles til hyggelige stunder og lækre måltider. De store vinduespartier skaber en forbindelse til naturen udenfor, og fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den overdækkede syd/vest vendte træterrasse. Her kan I nyde solens stråler i læ for vinden, og lade jer forføre af den maleriske udsigt over haven.
Indretningen rummer desuden to charmerende værelser samt et badeværelse med brus. Der er også et yderst anvendeligt indbygget udhus.
Den eventyrlige, ugenerede have fremstår som en park i sig selv med blomster i alskens farver, frodige buske og majestætiske træer. Her kan I lade tankerne flyve frit, slappe af på de dejlige terrasser og lade naturens skønhed omfavne jer.
Som en ekstra bonus inkluderer sommerhuset et veludstyret værksted med et nyere tag. Et perfekt sted til at fordybe sig i forskellige projekter og hobbyer. Grunden er højt beliggende uden vandproblemer.
Moderne bekvemmeligheder er også en del af dette drømmesommerhus. Fibernet er indlagt, hvilket giver mulighed for at arbejde hjemmefra i sommerhuset.

Kalven 4 er ikke bare et sommerhus, det er en invitation til en livsstil præget af harmoni, natur og komfort. Tag skridtet ind i dette eventyr og oplev alt, hvad dette smukke hjem har at tilbyde.
Kontakt os for en fremvisning, og lad drømmen om Kalven 4 i Råbylille blive til virkelighed.
3Antal rum
1979Byggeår
1240 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Pernille Lykke Astrup
home Møn

Partner, Køberrådgiver & Ejendomsmægler MDE

peka@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51