Kalleruphaven 44, 2640 Hedehusene

47 m2 fritidshus

Kontant 895.000 kr.

Idyllisk fritidshus med skøn have og attraktiv beliggenhed


Stor havestue og terrasse mod syd

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til et fritidshus med ekstra høj hyggefaktor. Dertil kommer en dejlig privat beliggenhed i Kalleruphavens idylliske omgivelser med smuk natur og godt naboskab.
Der venter jer et charmerende fristed med nostalgi og den skønneste have. Det er et oplagt valg for købere i alle aldre, der ønsker at nyde tilværelsen med et overkommeligt hus og en ganske nem have, der kan nydes fra dag ét.
Huset byder på gode, regulære rum og ikke mindst hyggelige kroge med forskellige indretningsmuligheder. Der er desuden fin mulighed for at gemme ekstra udstyr eller opbevaring væk i det store udhus, der i farve og byggestil passer perfekt til hovedhuset.
Huset er indrettet med alt, hvad I behøver for at nyde fritiden – og der er fin plads til både børn og voksne. Der er et dejligt køkken med egen indgang, et badeværelse i god størrelse med bruseniche, to soveværelser og en skøn stue med god plads til hyggelige stunder blandt venner og familie.
Stuen byder også på en dejlig brændeovn, ligesom der er adgang til en stor, skøn udestue, hvor I kan nyde de grønne omgivelser i al slags vejr. Brændeovnen giver en dejlig varme og hygge på de kølige aftener, mens udestuen er et skønt sted at lade huset og haven flette sammen på de lune dage.
Den store have giver jer den perfekte ramme om udendørslivet med god plads til forskellige aktiviteter. Terrassen er et fantastisk sted at tilbringe tiden, da den vender mod syd og derfor er dejligt solrig. Her kan I nyde en kop kaffe om morgenen, en god bog i eftermiddagssolen eller en hyggelig grillaften med familie og venner.
Kalleruphaven er en del af haveforeningen Møllehøj – en fredelig oase med masser af natur og skønne omgivelser. Her kan I nyde roen og den friske luft, mens I går en tur i Fløngskoven eller tager på den nærliggende legeplads. Samtidig er I tæt på alle byens faciliteter med centrum af Hedehusene en kort cykeltur herfra.
Alt i alt er dette fritidshus det perfekte sted at komme væk fra hverdagens stress og jag og nyde livet i smukke omgivelser.

1974
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.531 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,708 / 4.504 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Emil Granhøi
home Hedehusene

Salg og vurdering

lgra@home.dk

36 14 10 40

36 14 10 40