Kærhøgevej 64, Ulvshale, 4780 Stege

98 m2 fritidshus

Kontant 2.095.000 kr.

Dejligt sommerhus i Ulvshale, i kort cykeltur til skøn badestrand.


- Mulighed for hurtig overtagelse.

I Ulvshale på Møn, blot otte minutters køretur fra Stege by og omtrent fem kvarter fra København, ligger dette hyggelige og helårsanvendelige fritidshus og byder sig til.
Her kan I få en charmerende oase, der ikke ligger langt fra en lækker sandstrand, hvor sommerdagene kan gå med at bade og bygge sandslotte.
I bliver en del af et attraktivt og aktivt område med kort afstand til Udby skov, Hegnede skov, campingplads og Steges fristende handelsliv, hvor I finder mange indkøbsmuligheder, museer, hyggelige caféer og gode restauranter samt flere spændende specialbutikker.

Når I kommer ind i det 98 kvadratmeter store sommerhus, fra 2006, der virkelig emmer af sommerhusstemning, bliver I mødt af entréen. Fra entréen er der indgang til sommerhusets tre værelser, en hems der kan give et par ekstra sovepladser, to badeværelser, hvoraf de ene er med spabad og det andet med vaskefaciliteter, og det skønne lyse køkken-alrum.
De mange store vinduesparter sørger for et fantastisk lysindfald i hele opholdsrummet og sørger for at I kan nyde naturen, selv indenfor. Herfra er der ligeledes udgang til træterrasserne og haven.
Havepavillonen i forlængelse af spisestuen har sin helt egen charme med en hyggelig stemning og dejligt lys hele vejen rundt.

Til ejendommen hører to træterrasser, sydøst + sydvest vendt og giver mulighed for at nyde solens stråler hele dagen. Den sydvest vendte terrasse er delvis overdækket, så på de helt varme sommerdage har I mulighed for at sidde i skyggen. Grunden rummer 1200 kvadratmeter og er simpelt anlagt. Her er klat til at dyste i kroket, boldspil og vandkamp. 

Sommerhuset opvarmes med varmepaneler, varmepumpe og brændeovn. Du vil derfor have mulighed for at holde ferie på alle tider af året. 

Nuværende ejer bruger huset til udlejning, og køber er forpligtet til at overtage allerede indgået feriebookinger.

Hvis det lyder som jeres ferieoase, så kontakt kontakt home Møn for en fremvisning: 55 81 15 51. 
Vi fremviser alle ugens syv dage. 
2006
Byggeår
4
Antal rum
1200 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.273 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,228 / 10.296 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51