Illumøvej 5, Bøjden, 5600 Faaborg

116 m2 fritidshus

Kontant 2.595.000 kr.

Flot fritidshus ved Hesseløje Strand – 150 meter fra vandet


God indretning med fire værelser, to badeværelser og skøn stue

Flot stand, god plads og en skøn adresse tæt på vandet – dette er kort opsummeret, hvad I kan se frem til som de kommende ejere af denne fritidsejendom ved Hesseløje Strand. Huset har hele fire værelser, to badeværelser og en åben opholdsafdeling, så her er optimale rammer for at nyde ferier og fridage med venner og familie.
Ejendommen ligger på en 800 kvadratmeter stor grund, der udover sommerhuset også inkluderer et rummeligt udhus og et skur. Haven er enkelt anlagt med græsplæne og flere fliseterrasser, og her er både åbne og overdækkede terrassemiljøer. Fra det ene terrasseområde er der desuden kønt kig til bugten.
Fra adressen har I blot to minutters gang ned til stranden, der omgives af grønne arealer og har egen badebro. Her er også bådebroer, som giver fine forhold for sejleren, og blandt områdets naturperler kan nævnes naturreservatet ved Bøjden Nor, der kan nås på en ganske kort cykeltur. Indkøbene kan klares i nærliggende Horne, og I har cirka et kvarter i bil til Faaborgs charmerende bymidte.
Fritidshuset fremstår i særdeles velholdt stand med mørk, træbeklædt facade, hvide vinduesrammer og sadeltag. Inden døre er der pæne, ensartede gulve og moderne, hvidt inventar, og flere rum har endvidere loft til kip.
Den indbydende stue fortjener et par ekstra ord, for udover det flotte kiploft er her også en hyggelig brændeovn og et smukt vinduesparti, som pryder gavlen. Stuen har god plads til en sofaafdeling, og her er endvidere to udgange til en stor terrasse. Fra stuemiljøet er der åben forbindelse til alrummet og køkkenet, og i sidstnævnte sørger et ovenlysvindue for et naturligt lysindfald. Køkkenet er udført med grebsløse skabs- og skuffeelementer, og som endnu et plus er der både en indbygget ovn og en opvaskemaskine.
Alle husets værelser er lyse og regulære rum, og to af værelserne har indbyggede skabe. Det ene værelse er ekstra stort og har, ligesom stuen, loft til kip. Begge badeværelser er indrettet med hvide skabselementer og muret bruseniche, og i det ene badeværelse er der desuden installeret vaskemaskine og tørretumbler.
Alt i alt får I her en rummelig og velholdt fritidsbolig med en super beliggenhed nær badestranden. Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen på Illumøvej 5!
1971
Byggeår
5
Antal rum
800 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.098 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,374 / 12.688 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Littrup Hertz
home Faaborg

Butikschef, Ejendomsmægler & Køberrådgiver

andreash@home.dk

63212700

63212700