Købsaftale underskrevet

Hundegræsset 35, Langø, 5390 Martofte

74 m2 fritidshus

Kontant 1.995.000 kr.

MARTOFTE, LANGØ


Hyggeligt og privat sommerhus på stor naturgrund i 1. række til Kattegat

Med stor fornøjelse, kan vi hos home Kerteminde - Munkebo præsenterer dette skønne sommerhus i 1. række, beliggende på det attraktive og eftertragtede Langø, blot 100 meter fra Kattegat, som nås på en kort gåtur igennem den skønne naturgrund på 1.746 m².

Hindsholm er kendt for sin billedskønne natur, hvor især gåture på Fyns Hoved er balsam for sjælen. På klare dage kan Samsø skimtes fra spidsen at hovedet, samtidig med at rigt fugleliv kan opleves.
Fra sommerhuset er der ca. 10 minutters kørsel til Mesinge med købmand, samt hyggeligt spisested ved Café Kirkeladen. 
Hindsholm byder også på et rigt udvalg at skønne gårdbutikker, med lokale råvare. 
Større indkøb kan klares i Kerteminde ca. 15 minutters kørsel væk, og byen byder også på flere hyggelige familieaktiviteter, som et slag minigolf eller et besøg på Fjord & Bælt. 
En hyggelig frokost kan også nydes på en af byens cafeer eller restauranter.

Vi byder velkommen i det hyggelige sommerhus på 74 m², hvor vi træder ind i en rummelig entre/fordelingsgang, der på venstre side har adgang til boligens badeværelse med sauna, samt separat toilet. Sommerhusets soveværelse med udgang til terrasse, nås også herfra.
På højre side nås sommerhusets køkken, med en hyggelig spiseplads, hvorfra der er adgang til husets 2 resterende værelser.
Endelig nås den hyggelige stue fra både entreen samt alrummet, her kan der tændes op i brændeovnen, på de køligere dage, eller naturen kan lukkes ind fra den dejlige træterrasse, med udgangen til den overdækkede del, hvorfra den smukke udsigt over den betagende naturgrund kan nydes.

På grunden findes endvidere et mindre udhus, der ikke er registreret i BBR.

Sommerhuset er en del af den velfungerende grundejerforeningen "Klintekrogens Grundejerforening" - yderligere information kan findes på https://www.klintekrogen.dk/

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at fremvise sommerhuset for dig!
5Antal rum
1996Ombygget
1746 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404