Hummingen Strandvej 19, Hummingen, 4983 Dannemare

79 m2 fritidshus

Kontant 1.150.000 kr.

Flot og velholdt fritidshus beliggende på en grund stor, 2522 kvm.


Tæt på skøn badestrand


Velkommen til dette fantastiske sommerhus, beliggende i den gamle udstykning i Hummingen.
Sommerhuset ligger på en stor skøn rekreativ grund, på 2.522 m². Grunden er anlagt med en stor græsplæne, perfekt til udendørs aktiviteter, samt flere hyggelige kroge, hvor man kan nyde de solrige dage og stille aftener. Den store overdækkede terrasse er ideel til grillfester eller blot afslapning.

Ejendommen har en indkørsel til en carport med tilknyttet udhus og/værksted, som giver god opbevaringsplads. Indvendigt byder sommerhuset på en praktisk fordelingsgang, tre værelser med god
rummelighed, perfekt til at få venner og famile på besøg til overnatning. Badeværelset er funktionelt
indrettet med bruser, toilet, håndvask og vaskemaskine. Den store stue er lys og rummelig, og vi har sågar en fin alkove, indrettet med god dobbeltseng. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og der er god rummelighed, og rig mulighed for at hjælpe til med madlavning. Stue/køkken området er perfekt til familiehygge og afslapning.

Dette sommerhus byder på en unik kombination af charme og funktionalitet, med masser af plads, både inde og ude. Sommerhusets placering sikrer optimalt sollys hele dagen, og de store udendørsområder indbyder til både leg og afslapning.

Hummingen er kendt for sin naturskønne beliggenhed og rolige atmosfære. Særligt inden for den gamle udstykning, der rummer store rekreative grønne områder med stiforbindelser til stranden. Området byder på gode muligheder for gåture, cykling og andre udendørs aktiviteter. Samtidig er der ikke langt til Indkøbsmuligheder, restauranter og lokale attraktioner.

Tøv endelig ikke med at kontakte os og book en fremvisning via tlf. 54 84 40 08 / 244@home.dk

4Antal rum
2005Ombygget
2522 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.551 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,851 / 5.368 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicki Nice Jensen
home Nakskov

Ejendomsmægler MDE

ninj@home.dk

54844008

54844008