Købsaftale underskrevet

Humlevænget 11, Tåsinge, 5700 Svendborg

70 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Stor terrasse, kig til vandet og få minutters gang til stranden


Lyst og rummeligt fritidshus i Stenodden Sommerland

Der er en rigtig dejlig atmosfære i dette velholdte sommerhus på Humlevænget i Stenodden Sommerland. Den rummelige bolig indeholder blandt andet to værelser og en stue, der har store vinduespartier, hyggelig pejseindsats og dobbeltdør ud til haven.
Haven byder på et ekstra opholdsmiljø under åben himmel i form af en stor træterrasse. Terrassen vender mod vest, og herfra har I kønt kig til vandet. På nordsiden af huset er der en overdækket terrasseafdeling, og ved hovedindgangen får I en lille fliseterrasse med morgensol.
Den 819 kvadratmeter store grund er herudover anlagt med en let holdt plæne og grøn beplantning, og et fint anneks står klar til at huse overnattende gæster. Bilen kan parkeres i carporten, som har indbygget redskabsrum.
Sommerhuset er fra 1973, og takket være løbende opdateringer fremstår hele huset i pæn stand. Alle døre og vinduer er skiftet i 2019, og i 2021 fik både badeværelset og køkkenet nye armaturer. Der blev ligeledes opsat ny vandvarmer, og stuens moderne pejseindsats er fra samme år.
Den indretningsvenlige stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, og ligesom i resten af boligen er her charmerende trægulv. Køkkensektionen er holdt i hvidt med grebsfrie skuffeelementer, og amerikanerkøleskabet sørger for god plads til fridagenes proviant.
Husets to værelser er placeret side om side, og begge rum har faste skabe til opbevaring. Foruden et badeværelse inkluderer boligen en entré med vaskesøjle, hvoraf tørretumbleren er fra 2023.
Ejendommen ligger for enden af en blind vej, hvor der er et rigtig godt naboskab beboerne imellem. Fra adressen har I kun omkring fem minutters gang ned til den børnevenlige badestrand, og I har også kort gåafstand til Stenodde Skov.
4Antal rum
1973Byggeår
819 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200