Ny pris

Horns Rev 41B, 6857 Blåvand

336 m2 fritidshus

Kontant 8.395.000 kr.

Lækkert og stort fritidshus "et stenkast" fra vandet


Lejebudget på kr. 490.875,- foreligger, hvilket giver 5,4% af købsprisen

På en lækker klitgrund ligger dette arkitekttegnede sommerhuse som er et af de få i Blåvand med havkik, bygget af de bedste materialer og af nuværende ejer som løbende har renoveret samt virkelig har passet og plejet huset så det altid har fremstået flot og indbydende. Her er der kælet for detaljerne. Hele underetagen er med vandbåren gulvvarme opvarmet via luft til vand varmepumpe.

Sommerhuset er fuldmuret i røde sten, har sprossevinduer samt stråtag, ægte autentisk vestjyskstil. I stueetagen finder du entre, dejligt bryggers, 3 gode soveværelser, lækkert køkken alrum, 2 badeværelser samt et kæmpestort aktivitetsrum med bl.a. billardbord af højeste kvalitet.

På første salen yderligere 1 soveværelse som kan deles i 2, badeværelse samt stor og rummelig udsigtstue både med udsigt til vandet og til fyret samt stort depotrum. Kun 50 meter fra enden af sommerhusgrunden  finder du den kridhvide sandstrand og bølgen blå, her er der altid nye oplevelser og sjov for både store og små.
De gode terrasse gør bare ferien i sommerhuset bedre og indbyder til at nyde solen og det vil altid være muligt at finde den perfekte spot til solbadning eller man kan nyde det i husets orangeri. Når solen går ned, tryller grill-mesteren sikkert lækkerier frem mens solens sidste stråler nydes, de kolde aftner kan med godsamvittighed nydes i selskab med et godt glas vin samt en god bog til lyden af brændeovnens knitren eller måske et hyggeligt brætspil sammen med ungerne.

Husets beliggenhed er perfekt for naturelskere, da det ligger lige ud til Vesterhavet samt Blåvands smukke og rå klitlandsskab og alligevel i gåafstand til den livlige ferieby. Træk i det bekvemme vandretøj, giv hunden snor på og tag de kære ved hånden og så afsted ud i den skønne friske luft: Måske vil I først et smut ned til stranden på ravjagt eller ud for at opleve naturen før I afslutter turen med en velfortjent is eller øl i byens midte. Her er det ikke noget problem, da alt er lige omkring jer.
Blåvand er en dejlig livlig ferieby med masser af butikker og mulighed for skønne oplevelser for bådestore og små med både museer og zoologisk have. Her længst mod vest er der højt til himlen og rigtigt mange kilometer skøn, hvid sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig hele året rundt.

Sommerhuset udlejes ikke men der foreligger lejebudget på kr. 490.875,- på kun 35 uger

Her er højt til himlen men ikke langt til stranden – kom og oplev denne mulighed sammen med os!

8Antal rum
1998Byggeår
3642 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.674 kr.

Udbetaling

420.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

49,375 / 39.296 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622