Højsandsvænget 2A, 4581 Rørvig

138 m2 fritidshus

Kontant 5.995.000 kr.

Stort, lækkert fritidshus med super beliggenhed i Rørvig


I smuk natur og tæt ved landets bedste sandstrande

Tæt på Rørvig Havns unikke atmosfære, på Rørvig Sandflugtplantages smukke natur og på en af landets bedste sandstrande med det lækreste badevand, udbydes nu dette særligt rummelige og yderst indbydende fritidshus. Her går stemning og bekvemmelighed hånd i hånd.
Med både stor forældreafdeling, i alt fire værelser, to badeværelser og store lyse og indbydende fællesrum, der suppleres af mange skønne udemiljøer i den ugenerte have, får I her plads til hele familien. 

På Højsandsvænget 2A kan I nyde fritiden og være samlet hele familien og samtidig altid finde en privat krog til en stille stund.
Med de mange kvadratmeter følger masser af klassisk sommerhusstemning og gennem hele huset er det den åbne kip og fokus på at bringe lys ind i rummene, der præger atmosfæren. Her får I både plads, sommerhushygge og alt inden for moderne bekvemmeligheder. Alle faciliteter fremstår velholdte. Her kan I flytte direkte ind og med det samme nyde fritiden i en sand perle med en fantastisk beliggenhed.
Haven er stor, ugenert og anlagt med fantastiske hyggekroge og terrasser. Under den store overdækkede terrasse forlænges udesæsonen. Under åben himmel kan I finde en plads i solen gennem hele dagen med orienteringer mod både øst, vest og syd. Her kan I indrette jer med langbord, krukker og potter, grill og loungemøbler og invitere venner og familie til fejringer af livets små og store begivenheder.
Her er I omgivet af smuk natur i både skov og ved strand og i gåafstand fra Rørvig Havn, der i sommerhalvåret summer af hyggeligt liv, der med ishuse, krabbefangst og hyggelige spisesteder tiltrækker hele oplandet.
Odsherred byder desuden på en lang række spændende udflugtsmål med noget for ethvert humør og for både voksne og børn.
Vi glæder os til at invitere jer indenfor og vise jer rundt i dette fantastisk lækre fritidshus med fantastiske omgivelser.

6Antal rum
2010Byggeår
2000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.092 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,329 / 27.774 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30