Hedevej 10A, Balka, 3730 Nexø

58 m2 fritidshus

Kontant 1.895.000 kr.

Skønt sommerhus på Balka


Charmerende og fantastisk hyggeligt

Hedevej 10A er placeret for enden af en lukket vej og er blot en lille halv kilometer fra vandet samt en kort cykeltur fra naturskønne områder såsom Hundsemyre. Indkøbene til turen kan klares i nærmeste supermarked, som ligeledes er i cykelafstand fra adressen med få kilometer hertil.
Når I ankommer til selve sommerhusgrunden, bliver I budt velkommen af en hyggelig have med græsplæne, som hele familien kan udfolde sig på, samt et klassisk, sort sommerhus med hvide vinduer, døre og detaljer. Grunden er omkranset af opvokset beplantning, hvilket skaber et aflukket og ugeneret udeområde for hele familien.
Rundt om boligen er en træterrasse med et åbent terrasseareal mod vest, mens der mod sydvest er et overdækket terrasseområde, hvor I kan trække jer tilbage fra solen og hvorfra I også har direkte adgang til opholdsmiljøet indenfor.
Selve sommerhuset har et moderne køkken med hvide, grebsfrie fronter samt en lys og indbydende stue i direkte forbindelse hermed, hvilket giver jer et dejligt opholdsmiljø indenfor. Stuen har herudover en brændeovn, hvilket blot understreger den hyggelige atmosfære, ligesom den grønne have nærmest bliver indrammet af det høje vinduesparti ud mod terrassen.
Værelsesafdelingen består af to fine værelser med plads til senge og opbevaring, og badeværelser har også en god størrelse samt bruseniche.
3Antal rum
1964Byggeår
1279 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.655 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,269 / 8.869 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87