Hedetoftvej 144, 6857 Blåvand

107 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Dejligt sommerhus med god lejeindtægt


Beliggende i naturskønne område på Hedetoftvej


I dejlige Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus til 6 personer i det naturskønne område på Hedetoftvej som både er bynært og kun en lille rask gåtur fra det brusende Vesterhav. Sommerhuset er løbende vedligeholdt samt renoveret, senest i 2022 hvor huset har fået en større makeover. Sommerhuset har også en energi besparende luft til luft varmepumpe.

I sommerhuset finder du: entre, 3 soveværelser, dejligt badeværelse, køkken med alle dagligdagens bekvemmeligheder i åbenforbindelse med spiseplads og stuen. Fra stuen er der direkte adgang til en stor dejlig terrasse med rigtig god plads til at nyde både morgen, eftermiddag og aften solen.
Ude finder du også en lækker overdækket lounge samt et redskabsrum. 
De kolde og mørke aftner kan med god samvittighed nydes med en spændende bog og et godt glas vin foran den knitrende brændeovn eller måske et brætspil sammen med ungerne.

Med den fantastiske beliggenhed kommer I ikke kun til at bo midt i det stemningsfyldte ferielandskab, med naturen som nabo, er der lagt op til skønne gåture og fantastiske naturoplevelser hele året rundt. Blåvand har så meget at tilbyde, tag fx. på tur til Blåvands Zoo, det arkitektoniske smukke Tirpitz bunkermuseum, eller en lille gåtur der bringer jer til Blåvands centrum med et hav af forskellige aktiviteter. Besøg det populære bolcherkogeri, spis en god frokost på en af de små caféer eller tag på shopping i de alsidige forretninger og specialbutikker.

En lille rask gåtur og I er nede ved det brusende Vesterhav og den rene badestrand, som hele året rundt, har nye og spændende naturoplevelser at byde på. En spadseretur langs vandet er altid forfriskende, og mens børnene leder efter sten, muslinger eller måske rav i strandkanten, kan hundene få lov til at tumle i sandet.
Ja sommerhus livet er herligt!!

Sommerhuset lejes ud gennem Sol og Strand som efter renovationerne i 2022/23 har budgetteret med en lejeindtægt på kr. 168.456

SÅ KOM OG OPLEV DETTE FANTASTISKE SOMMERHUS SAMMEN MED OS.
1992
Byggeår
4
Antal rum
1539 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.652 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,889 / 14.810 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622