Havvejen 4A, Udbyhøj Syd, 8950 Ørsted

63 m2 fritidshus

Kontant 625.000 kr.

UDBYHØJ SYD - MODERNISERET OG HYGGELIGT FRITIDSHUS M/STOR TERRASSE OG GÆSTEANNEKS


TILBYGGET I 2020, NYE ALU/TRÆ-VINDUER, STORT ÅBENT IKEA-KØKKEN M/Ø OG BRÆNDEOVN

UDBYHØJ SYD - FLOT VEDLIGEHOLDT OG MODERNISERET/TILBYGGET FRITIDSHUS PÅ STOR NATURGRUND m/STOR SYDVENDT TERRASSE, NYE VINDUER OG VARMEPUMPE  MV.!

Et rigtigt hyggeligt og velholdt mindre fritidshus, som sælger netop har udvidet med 15 m2 og isat helt nye alu/trævinduer med lavenergiglas, installeret varmepumpe og efterisoleret.
Huset har et skønt lysindfald som forstærkes af husets nyere åbne køkken fra IKEA med stor ø mod stueafsnittet.

Huset er oprindelig opført i 1977 og har fra 2009 og frem fået en større tur af nuværende ejer, som bl.a. omfatter oprydning og beplantning af grunden, facaderenovering, udskiftning af vinduerne til nye vedligeholdelsesnemme alu/trærammer med lavenergiglas, inddragning af overdækket vestvendt terrasse i huset!
Indvendigt har tiltagene resulteret i nyt køkken, brændeovn, varmepumpe, gulvbelægninger mm.

Huset indeholder:
Stor solfyldt, regulært og hyggeligt stue-/opholdsrum med naturligt opholds- og spiseafsnit, åbent køkken med stor ø og udgang mod have/terrasse på hhv. vest- og sydsiden af huset. Centralt placeret brændeovn! Lille fordelergang med indgang til hhv. stort soveværelse, samt til et godt og rummeligt badeværelse med stor bruseniche.

I forbindelse med den store sydvendte terrasse er der placeret et gæsteannex med mulighed for 2 sengepladser. Hegn mellem annexet og huset skaber læ på terrassen.
Til huset hører en stor naturgrund med flere prydbuske og træer, som er med til at gøre opholdet ugenert af naboers indkig!

Så er du/I til HYGGE i højeste potens! "Farmor´s sommerhus". Jolle og vaders, fiskeri med stang og net, sandstrand og badeferie, kabelfærge og ishus!!  Så kan Din/Jeres videre søgning indstilles NU!!
Hele herligheden er beliggende i ældre rolig sommerhusudstykning !    
2Antal rum
2022Ombygget
1395 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

896 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,768 / 2.967 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Assentoft

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86492020

86492020