Haveforeningen Ålund 19, 7500 Holstebro

80 m2 fritidshus

Kontant 2.500.000 kr.

Meget sjældent udbudt kolonihave i 1. række til åen!


Virkelig velholdt - bygget i 2004 - 80m2 bolig + en masse terrasser - direkte ned til Storåen

Nu har du chancen for at udleve din drøm om dit eget lille paradis midt i naturen og tæt på centrum. 

Kolonihaven er beliggende i 1. række til åen i Haveforeningen Ålund centralt i Holstebro. Her får du et tilholdssted der er velegnet for dem, som ønsker deres eget lille stykke af paradis. Her er højt til himlen, fuglefløjt, udsigt til vand, ro til sjælen, men stadig kun 10 minutters gang til gågaden.

Man mærker med det samme man træder ind på grunden, at tempoet falder og roen sænker sig. Her kan du ude såvel som inde finde ro og skønne omgivelser, hvor du kan nyde vandet i åen der løber forbi mens du kigger ud af dine vinduer eller sidder på din solterrasse eller dit drivhus.

På grunden er der en carport ud mod "Laksestien". Bag hækken og et træhegn kommer resten af haven, hvilket betyder du er fuldstændig ugeneret af indblik fra stien. Her fornemmer man straks atmosfæren i haven. Her er gode terrasser, så du kan følge solen næste hele dagen og et skønt drivhus, hvor morgenkaffen kan nydes mens du kigger udover din have eller åen. Herudover er der også et anneks, som evt. kunne bruges til gæsteværelse ligesom der er flere små opbevaringssteder på grunden. 

Huset er opført i træ i 2004 og er sat på stolper for at undgå evt. vand trænger ind ved f.eks. oversvømmelser. Foruden en rigtig god indretning er huset også med loft til kip i de fleste rum, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. 

Huset er opført med henblik på man kan bruge det året rundt og er indrettet pæn entré, stort køkken med loft til kip og i materialer der passer til stilen, i alrummet/spisestue/evt. værelse, som har ovenlysvindue, er der plads til et spisebord, hvorfra der er en skøn udsigt nedover en del af haven og selvfølgelig åen. Stuen er med indbygget brændeovn, som er lavet således at stenene omkring den varmes rigtig godt op og dermed kan afgive en skøn varme i de koldere perioder. Fra stuen er der udgang til en stor træterrasse med udsigt til åen. I forlængelse af stuen ligger soveværelset, som ligeledes vender ud mod åen. Til huset hører også pænt lyst badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumler. 

Dette er en kolonihave, som kun yderst sjældent bliver udbudt til salg - den skal simpelthen opleves!
2004
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.273 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,386 / 12.030 kr.

Tjek boliglån