Hasselvej 21, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

77 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

Sæby, Kirke Hyllinge


Fritidshus i særligt smukke naturomgivelser

Velkommen til Hasselvej 21, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge - et moderne og yderst pænt sommerhus, beliggende ud til åbne marker og naturskønne omgivelser, og lige klar til at flytte ind i. 

Når I træder indenfor i dette smukke sommerhus, bliver I straks mødt af en stor og lys entré med massere skabsplads, samt integreret vaskemaskine- og tørretumbler.
Fra entréen træder I direkte ind i husets hjerterum, nemlig det lækre køkkenalrum. Køkkenet fremstår topmoderne og er lavet i flotte lyse tidløse materialer med en stor køkken-ø, som skaber en naturlig opdeling mellem køkken og stue. 

Stuen er lys og rummelig med store vinduespartier og adgang ud til den hyggelige terrasse og have. 
Sommerhuset rummer desuden et godt soveværelse, samt gennemgangsværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til husets flotte badeværelse med bruseniche.

Sommerhuset på Hasselvej fremstår mindst lige så imponerende udenfor som indenfor. Her kan bl.a. nævnes at der i år 2022 er kommet nyt tagpap på. Derudover blev der i år 2017 bygget en tilbygning på huset.

Den store træ-terrasse er det ideelle sted at nyde solrige sommerdage og lune aftener med venner og familie. Her er plads til at indrette jer med både spisebord, loungeområde og grill.
Herfra får I en helt ubeskrivelig fantastisk udsigt, hvor I kan nyde de smukkeste solnedgange med dem I holder af. Derudover er der fibernet. 

Her er I desuden ikke langt fra flere gode indkøbsmuligheder i de omkringliggende byer. Nærliggende er den hyggelige by Sæby. Her kan I udforske naturen i området på cykel- eller vandreture, eller gå ned til fjorden på blot 5 min. Det er op til jer – mulighederne for udfoldelse her er mange.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.

1972
Byggeår
3
Antal rum
1206 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.345 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,321 / 8.845 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84